Hírarchívum - 2019. április

Ő lesz Master Chief a Halo TV-sorozatban

A Showtime gyártásában készülő élőszereplős Halo-sorozat főszereplőt kapott. Lapértesülések szerint az Amerikai istenekből ismerős Pablo Schreiber alakítja majd Master Chiefet. Legalábbis a sisak alatt.

Mi a helyzet a PlayStation 5 árával?

A héten megkaptuk az első hivatalos konkrétumokat a következő generációs PlayStationről. Sokan már malacperselybe gyűjtik a pénzt az új konzolra, de vajon a Sony hogyan nyilatkozik a masina áráról? A hajtás után kiderül.

Májusban érkezik a S.W.I.N.E. HD Remaster

Az eredetileg 2001-ben megjelent vicces RTS ráncfelvarráson átesett verziója májusban landol a boltokban - erősítette meg az egykori Stormregion-tagokat is felvonultató magyar fejlesztő. Reméljük, most nagyobb figyelmet kaphat.

Az év végén jön a The Witcher TV-sorozat

A Netflix-féle sorozatadaptáció még az idei év utolsó negyedévében műsorra kerülhet, legalábbis a streaming szolgáltató fejesének legújabb nyilatkozata alapján. Nyolc epizódot kapunk, mindegyik egyórás lesz.

Mortal Kombat 11 - Shao Kahn ledönt a lábadról

A NetherRealm végre megmutatta a Mortal Kombat 11 előrendelői bónuszáként megszerezhető Shao Kahn gameplay trailerét. Ezen kívül a Nintendo Switch-verzió is megkapta a saját előzetesét.

Befejeződött a The Last of Us: Part II forgatása

Hazamehetnek a színészek, hivatalosan is befejeződött a The Last of Us második részének forgatása. A stábnak persze ezután is rengeteg dolga akad még, de akkor is jó jel, hogy a munkálatok rendben haladnak, erre pedig büszke a játék direktora is.

Íme, az X-Men: Dark Phoenix utolsó előzetese

Az X-Men csapata megcélozza a világűrt, de a végtelen sötét ismeretlen veszélyeket tartogat. Jean Grey egy fiatal lányból a föld legerősebb mutánsává válik. A kérdés csak az: vajon a jó oldalon áll-e majd?

Érkezik a God of War-kártyajáték

God of War: The Card Game címmel készít kézzel fogható kártyajátékot a CMON Games. Az északi mitológiával jócskán átitatott kalandot egyedül, vagy akár három másik barátunkkal is átélhetjük.

Ingyen tiétek lehet az Assassin's Creed: Unity

Bizonyára ti is hallottatok a szomorú hírről, miszerint a napokban kigyullatt és leégett a párizsi Notre-Dame tetőszerkezete. A Ubisoft segít az újjáépítésben, PC-n pedig ingyenessé tette az Assassin's Creed: Unityt, hogy mi is bejárhassuk a templomot.

Ő lehet az Overwatch következő hőse?

Javában zajlik az Overwatch legfrissebb eseménye, a Storm Rising, az ideiglenes PvE-játékmód pedig sok érdekességet tartogat a rajongók számára. Könnyen meglehet az is, hogy most láthattuk először a játék következő játszható karakterét.