Hírarchívum - 2019. április

Ez a Half-Life 2-mod elhozza a Titanfall mozgását

Gordon Freeman az évek során megtanulta a falon futást, a csúszva lövöldözést, de még a dupla ugrást is. A Mobility Mod második kiadása a Titanfall-játékok mozgáskultúráját hozza el a Half-Life 2 világába.

Spider-Man - ezt az easter egget te sem vetted észre

Ha már húsvét van, jöhet egy jópofa húsvéti tojás egyenesen az Insomniac-féle Spider-Man egyik fejlesztőjétől? Elan Ruskin egy olyan elrejtett apróságról rántotta le a leplet, ami eddig talán senkinek sem tűnt fel.

Dokumentumfilm készül a God of War fejlesztéséről

A God of War egyéves születésnapja alkalmából a Sony bejelentette: dokumentumfilmet készítenek a játék fejlesztéséről. A Raising Kratos című projekt többek közt bemutatja Cory Barlog és a színészgárda munkáját is.

Megy a Warhammer: Chaosbane második bétája

A Warhammer fantasy világa is felveszi az izometrikus nézetet egy Diablo-szerű akció-RPG erejéig. A Chaosbane előrendelői most újra belenézhetnek a bétába, ahol kipróbálhatják a Dwarf Trollslayert, vagy az Elf Scoutot.

Assassin's Creed: Unity - kártalanít a Ubisoft

A Notre-Dame hét elején történt tűzesete után a Ubisoft az anyagi támogatás mellett a rajongóknak is tett egy gesztust, miután ingyenessé tette a Assassin's Creed: Unityt. Közben viszont kártalanítja azokat, akik mostanában vették meg a játékot.

Megjelent a Pagan Online korai változata

Elrajtolt a népszerű World of Tankset is jegyző Wargaming legújabb projektje, a Mad Head Gamesszel közösen készített Pagan Online, ami egy szláv mitológián alapuló fantasy akció-szerepjáték, némi MOBA-fűszerezéssel.

Dátumot kapott a Redeemer: Enhanced Edition

Tavaly nyáron jelentette be a Buka Entertainment és a Ravenscourt, hogy a 2017 nyarán megjelent Diablo-klónjuk, a Redeemer felturbózott kiadást kap. A csapat nem siette el a munkát, mert az Enhanced Edition csak most nyáron jelenik meg.

GoW - emlékezetes ajándékot kapott egy rajongó

Nemrég ünnepelte első születésnapját a tavaly megjelent God of War, Cory Barlog és a Sony Santa Monica pedig igyekszik meghálálni a közösség támogatását, így nemrég vendégül látták egyik lelkes rajongójukat.

The Boys - a szuperhősöket is fegyelmezni kell

Hancock óta tudjuk, hogy a szuperhősök sem tökéletesek, de vajon mi történik akkor, amikor teljesen a fejükbe száll a korlátlan hatalmuk? Akkor színre lép Karl Urban és csapata, akik alaposan móresre tanítják a celebekként élő hősöket.

HWSW: Érik a Galaxy Fold-kijelzőgate

Gyors egymásutánban több, a sajtónak kiküldött Samsung Galaxy Fold mintadarab ment tönkre teljesen vagy részlegesen az elmúlt napokban. Úgy tűnik, nincs minden rendben a 2 ezer dolláros telefon kijelzőjének tartósságával.