Hírarchívum - 2019. április

Ingyenes lesz a World of Goo az Epic Store-ban

Már meg is van, hogy mi lesz a következő ingyen bezsebelhető játék az Epic Store-ban. Az eredetileg 2008-ban megjelent kiváló puzzle-játék, a World of Goo lesz a soros, ennek alkalmával pedig kapott némi újítást a PC-s változat.

Jól halad a Command & Conquer Remastered

Tavaly ősszel megtudtuk, hogy lassan 25 év után visszatérhet a Command & Conquer-sorozat első része. A remaster fejlesztése pedig a hírek szerint egészen remekül halad, kaptunk is egy képet arról, hogy mekkora vizuális ugrást várhatunk.

Már javában készül a Grand Theft Auto VI?

Érdekes információkra bukkantak a Grand Theft Auto-széria rajongói egy dizájner önéletrajzát böngészve. Ha hihetünk a láttottaknak, akkor a Rockstar India egyik alkalmazottja már másfél évvel ezelőtt is a GTA VI-on dolgozhatott.

Hamarosan itt a Mordhau, befutott a gépigény is

Ragadjunk kardot, fejszét, vagy pörölyt - hamarosan csatába indulhatunk a Mordhau véres hadszínterén! A középkori hadviselést belső nézetből tapasztalhatjuk majd meg a 64 fős online meccsek során. Befutott a dátum, gépigény és egy új trailer is.

The Walking Dead - érkezik a komplett kiadás

A Telltale-féle The Walking Dead hamarosan megkapja a teljes, dobozos kiadását. A csomag tartalmazza majd a széria négy évadját, valamint Michonne mellékágát. Kapható lesz néhány egészen különleges kiszerelés is belőle.

Rage 2 - őrjöngés a dzsungelben

Jövő hónapban végre befut a Rage 2, az eddig látottak alapján pedig nyilvánvaló, hogy tényleg egy őrületes, hihetetlenül pörgős shootert kotyvasztott az id Software és az Avalanche csapata. Ha valaki mégis kételkedne, nézzen bele a játékmenetbe!

Sega Mega Drive Mini - új játékok mutatkoztak be

Tavaly áprilisban mutatkozott be az Európában Sega Mega Drive Mini néven futó retrókonzol, ami közel 40 előretelepített játékkal kerül majd idén ősszel a boltokba. Az eddig ismert felhozatal most további tíz címmel bővült ki.

Fade to Silence - hol hagytam az eszem?

Nyakunkon a Fade to Silence megjelenése, úgyhogy a THQ Nordic igyekszik mindenkit emlékeztetni, hogy két hét múlva beköszönt a tél, és bizony nem csak a természet elemei tréfálnak majd meg minket a posztapokaliptikus világban.

Májusban jön a Castlevania Anniversary Collection

A múlt hónapban mutatkozott be a Konami Anniversary Collection, aminek részeként májusban gyűjteményes kiadást kap a Castlevania-sorozat is. A kiadó pontosította, mikor és milyen játékokkal jön a csomag.

Befutott a Mortal Kombat 11 utolsó előzetese

Jövő héten befut a Mortal Kombat következő számozott epizódja, a NetherRealm pedig megtalálta a módját, hogyan lehet felcsigázni igazán a rajongókat. A történetet középpontba helyező utolsó trailer ugyanis klasszikus zenei aláfestést kapott.