Hírarchívum - 2019. április

Trine: Ultimate Collection - minden egy helyen

Idén ősszel nem csak a Trine-sorozat negyedik része mutatkozik be, a rajongók vagy a sorozattal csak most ismerkedők ugyanis kapnak egy gyűjteményes kiadást is, amiben mind a négy epizódot megtaláljuk majd.

Ősszel remake formájában tér vissza a XIII

A Microïds és a PlayMagic bejelentése szerint most novemberben visszatér a 2003-ban megjelent, belga képregény alapján készült XIII. A sajtólevél szerint remake-et kapnak a rajongók, igaz, az nem derült ki, hogy ez mit is takar majd.

Chernobylite - 30 perc túrázás a lezárt Zónában

Egyelőre nagyon jól halad a S.T.A.L.K.E.R. inspirálta Chernobylite Kickstarter-kalapozása, a The Farm 51 hamarosan eléri a kitűzött célösszeget. A gyűjtés határideje azonban még nem járt le, így ösztönzésnek kaptunk egy friss bemutatót.

Júniusra csúsztatták a Steel Division 2 rajtját

Az eredetileg áprilisra tervezett játék kapcsán a fejlesztésért felelős Eugen Systems úgy döntött, hogy meghosszabbítja a bétatesztek időszakát, ugyanis alaposabban szeretné kivizsgálni a játékosok visszajelzéseit.

Ősszel érkezik az olcsóbb Nintendo Switch?

Az olcsóbb és némileg kompaktabb gép a japán Nikkei forrásai szerint idén ősszel rajtol el, míg a Nintendo Switch erősebb verziója még ennél is később lesz esedékes.

Végleg leállnak a Burnout Paradise szerverei

Tizenkét év után az EA úgy döntött, hogy nyáron leállnak a Burnout Paradise online funkciói PC-n, Xbox 360-on és PlayStation 3-on egyaránt. A rajongók utolsó mentsváraként a Burnout Paradise Remastered természetesen online marad.

Hobbs & Shaw - puszta kézzel egy helikopter ellen

Így, a Fast & Furious-franchise indulása után közel 20 évvel később az ember már azt hinné, hogy nincs az az akciófilmes fogás, amin az ember meglepődne, de aztán felbukkan Dwayne Jonhson, és megcsáklyáz egy helikoptert.

Játszható techdemót kapott a Dreadful Bond

A Clod Studio úgy döntött, hogy ideje felpörgetni a Kickstarter-kampányukat, így mostantól mindenki számára kipróbálható a Dreadful Bond demója, melyben végre magunk is megcsodálhatjuk a játék egyedi, fekete-fehér látványvilágát.

Befutott az A Plague of Tale: Innocence gépigénye

A Focus Home Interactive végre hivatalosan is közzétette a 14. századi, pestisjárvány sújtotta Franciaországban játszódó akció-kalandjátékának gépigényét, mely szerencsére egészen barátira sikerült.

22 percig mozog a Wrath: Aeon of Ruin

A 3D Realms csapata hisz abban, hogy a több évtizedes játékmotorokkal hajtott FPS-eknek van létjogosultsága. Most hosszabban is belenézhetünk az első Quake engine-jével készülő Wrath: Aeon of Ruinba.