Hírarchívum - 2019. június

Gears 5 - szezonbérlet és fizetős DLC-mapok nélkül

A The Coalition részletekbe menően mesélt arról, hogy milyen mikrotranzakciós opciókkal jön majd a Gears 5. Lesznek exkluzív kozmetikai cuccok és XP-boost, de minden térképhez és egy halom egyéb finomsághoz ingyen hozzájuthatunk.

Ingyenes PC-játékok a hétvégére

Egy forinttól sem kell megválnotok ahhoz, hogy jól teljen a hétvége! Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka, de a hétvégén próbakörre vihettek néhány remek shootert is!

Újabb öt játékkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Szeretjük a PlayStation Hits címkével ellátott játékokat, hiszen ezekhez a címekhez fixen alacsony áron juthatunk hozzá. Most olyanok is csatlakoznak ehhez a sorhoz, mint a Horizon: Zero Dawn, a Resident Evil 7, vagy a God of War III Remastered.

Rajzfilmes előzetest kapott a My Friend Pedro

Megjelent a My Friend Pedro, így illik, hogy a launch trailer társaságában hangolódjunk a golyószórásra. Ezt az előzetest pedig tényleg érdemes megnézni - készüljetek az őrült akcióra, a vártnál is több banánnal!

Stranger Things - itt a harmadik évad utolsó trailere

Két hét múlva mi is megtudhatjuk, hogy mi zajlott Hawkings kisvárosában 1985 nyarán. Eleven és barátai ismét visszatérnek, hogy szembeszálljanak az eddigi legfélelmetesebb ellenfelükkel.

Three Kingdoms - beköszönt az agresszió kora

Megérkezett az első előzetes a Total War: Three Kingdoms - Reign of Blood kiegészítőhöz, mely elsősorban a játékon belüli összecsapásokat látja el új arculattal. Egy meglehetősen vörös és agresszív arculattal…

Cyberpunk 2077 - Witcher-stílusban jönnek a DLC-k

Ugyan a játék már a megjelenéskor egy konkrét, teljes és lezárt élményt hoz majd a játékosoknak, teljes mértékben kielégítő befejezéssel, ám ez nem jelenti azt, hogy a későbbiekben ne kapnánk olyan DLC-ket, mint a The Witcher 3 esetében.

The Sims 4 - kezdődik a trópusi vakáció

Búvárkodással, kenuzással, pecázással, grillpartikkal és sellőkkel érkezik júliusban a The Sim 4: Island Living kiegészítő, mely során Sulani szigetére látogathatunk. A felhőtlen móka mellett azonban a sziget védelméből is ki kell vennünk a részünket.

Hangulatos képeken a Witchfire

Az elmúlt napokban pár újabb kép látott napvilágot a Witchfire készítőinek Twitter bejegyzései között, melyek alapján az már egyértelmű, hogy a jövőre esedékes FPS-ben az atmoszférára és a látványvilágra biztosan nem lesz panasz.

21 perc nyomozás a Judgment világában

Vadonatúj gameplay felvételt kapott a Judgment, mely során ezúttal a főszereplő szinkronhangja, Greg Chun mesél izgalmas részleteket a játék készítéséről. Drónozás, bunyó és sok-sok akció várja majd a játékosokat.