Hírarchívum - 2019. június

Demake-verziót kapott a DOOM Eternal előzetese

Az E3 során bemutatott friss DOOM Eternal-trailert egy lelkes rajongó „újraforgatta” a Doom II grafikus motorját használva. A két videó pedig remekül ábrázolja a videojátékok fejlődését az elmúlt 25 évben.

Elindult a nyári indie-vásár az itch.ión

Több mint ezer akciós címmel vette kezdetét az itch.io nyári vására, ráadásul ha mindig is érdekelt a Superhot, akkor most itt a remek lehetőség, hogy öt másik játékkal együtt beszerezd a Summer Selects Bundle-ben.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napok során több izgalmas megjelenéssel is számolhatunk, ám a legnagyobb durranások kétségtelenül a száguldó cirkuszhoz és a Cthulhu-mítoszhoz kapcsolódnak. És persze kilenc év után végre itt a PC-s Heavy Rain is!

Hamarosan frissül a Fortnite rendszerkövetelménye

Nem kell túlzottan nagy ugrásra gondolni, de azért felkészülni sem árthat rá: a következő szezontól a Fortnite legalább DirectX 11-kompatibilis videokártyát követel majd meg a PC-n játszóktól.

Mario Royale - akcióba léptek a Nintendo ügyvédei

Nem sokáig húzta ki eredeti formájában a Mario Royale, ahogy azt a játék alkotója is megjósolta, a Nintendo ügyvédei már be is jelentkeztek nála, hogy azonnal lője le a programot. Most egy alternatív kiadással próbálkozik.

Elrajtolt a Valve első mobiljátéka

A Valve is elkészítette a saját Dota Auto Chess-verzióját, a Dota Underlords ráadásul PC mellett iOS-re és Androidra is megjelent - ez a Valve első mobilos próbálkozása.

Képeken a Final Fantasy VII Remake

Oké, ha figyelemmel követtétek az E3-at, és láttátok a Final Fantasy VII Remake videós anyagait, a most érkezett screenshotok nem fognak túl sok meglepetést okozni, ennek ellenére érdemes megnézni őket, ha ámuldoznátok egy picit.

Bemutatkozott az NHL 20

A Toronto Maple Leafs centere, Auston Matthews feszít majd az idei NHL borítóján. A játék szeptember közepén érkezik, és a játékmenet fejlesztései mellett tartalomfronton is bővítésre számíthatnak a rajongók.

Nem árulják már az Alpha Protocolt a Steamen

Ha még nem zsákoltad be az Alpha Protocolt, de szeretnéd, rossz hírünk van: a játék már nem vásárolható meg a Steamen, miután az üzlet a Sega kérésére leállította az árusítását.

Itt a The Sinking City első órája

Jövő héten már mindannyian elutazhatunk Oakmont süllyedő városába, de ha nem bírtok várni és nem féltek az erős spoilerektől, akkor már most megnézhetitek a játék első egy óráját.