Hírarchívum - 2019. június

Modtámogatást ígér a Microsoft Flight Simulator

Az idei E3-as Microsoft-konferencia egyik legváratlanabb meglepetése az újjáélesztett Flight Simulator volt. A repülős játék fejlesztői szemmel tartják a játékosok kívánságait, így modtámogatást és könnyű hozzáférést ígérnek.

Star Wars: Battlefront II - hol vannak a droidikák?

Hiába a döcögős start, másfél évvel a megjelenése után is rendszeresen frissül a Star Wars: Battlefront II. A legújabb frissítés két teljesen új egységgel és egy új térképpel bővíti a játékot.

Rajzfilmes köntösbe öltözik a StarCraft Remastered

Végtelenül jópofa vizuális frissítést kap a StarCraft felújított változata. A marcona terran katonák, a félelmetes zergek és a tiszteletet parancsoló protossok ügyefogyott rajzfilmfigurákká válnak, hála a Carbot Animationsnek.

Friss képeken a Dragon Ball Z: Kakarot

Ha szívesen átélnétek ismét a Dragon Ball Z klasszikus történetét, akkor a Bandai Namco és a CyberConnect2 nyílt világú akció-szerepjátékát nektek találták ki! A legújabb képeken megmutatja magát többek között Goku, Vegeta és Piccolo is.

E3 2019: 10 percig pörög a GreedFall

Egyre tisztábban körvonalazódik a GreedFall. Az E3-on levetített sztorielőzetes után most több mint 10 perc játékmenettel jelentkezik a Spiders akció-szerepjátéka. A videó során jut idő egy bossharcra és némi karakterfejlesztésre is.

Túlságosan is hasonló a PS5 és az Xbox Scarlett?

Legalábbis erre a következtetésre jutott a PlatinumGames alapítója, Atsushi Inaba, aki szerint a két új konzol architektúrája még a PlayStation 4 és az Xbox One párosához képest is jobban fog hasonlítani egymásra.

Detective Hamble Sale - középpontban a nyomozás

Detektív és point & click játékokra fókuszáló akciót indított a Humble Bundle Store, mely során a műfaj legfontosabb képviselőit akár 90 százalékos akcióban is beszerezhetjük. Reszkethetnek a rosszfiúk, nyomozásra fel!

Így fest ultra beállítások mellett az F1 2019

Alig egy hét, és végre elrajtol a virtuális száguldó cirkusz idei évada, melyet most egy több mint háromperces felvételen csodálhatunk meg az esőben tocsogó, éjszakai szingapúri nagydíjon.

A Microsoft véget vet a dupla konzolos korszaknak

A legújabb értesülések szerint a Microsoft a next-gen konzolok esetében csupán egyetlen Xboxban gondolkodik, szóval úgy néz ki, hogy vége a jelenlegi Xbox One S-Xbox One X-es megosztottságnak.

Halo: Reach - PC-s bétára fel!

Sok évnyi várakozás után végre a PC-s játékosok is belekóstolhatnak a legendás franchise Master Chief Collection kiszerelésébe. Elsőként a Halo: Reach kerül bevetésre, melynek bétatesztje a jövő héten veheti kezdetét.