Hírarchívum - 2019. június

Ilyen gép kell a Madden NFL 20-hoz

Az idei Madden NFL-epizód is tiszteletét teszi számítógépeken, a játék origines adatlapján pedig a minap felbukkantak a hivatalos rendszerkövetelmények is. Lássuk milyen gép kell a játékhoz!

Elrajtolt a megújult GOG Galaxy zárt bétája

Ha jelentkeztél annak idején a második generációs GOG Galaxy zárt bétatesztelésére, érdemes sűrűn figyelned az emailfiókodat: a tesztelés elkezdődött, a CD Projekt kiküldte a meghívókat hozzá.

Júliusban jönnek az első részletek az új Yakuzáról

A Ryu ga Gotoku Studio már gőzerővel dolgozik a Yakuza-sorozat következő részén. A széria producere egy tajpeji rendezvényen erősítette meg, hogy júliusban osztják meg az első részleteket a folytatásról.

Warner: nem csak az előfizetéseknek van jövője

Az utóbbi időszakban egyre nagyobb teret hódítanak maguknak a különböző előfizetéses szolgáltatások, de a Warner Bros. Interactive Entertainment elnöke szerint nem valószínű, hogy teljes mértékben leváltják a klasszikus játékeladásokat.

Kitiltották az irániakat a League of Legendsből

Az Egyesült Államok kereskedelmi szankcióinak részeként kitiltották a League of Legendsből az irániakat és a szíriaiakat. A fejlesztők nem is visszakoznak, mint mondják, ez az amerikai kormány döntésén múlik.

Visszatér az Ape Escape?

Vad találgatásokba kezdett az internet, miután egy viszonylag friss Twitter-fiók az Ape Escape visszatérését teaseli látszólag. Véletlen egybeesés, hogy a sorozat épp idén ünnepli a huszadik születésnapját.

NBA 2K19 - reklámok miatt idegesek a rajongók

Habár a meccsek előtti töltőképernyőn felbukkanó reklámok már nem számítanak újdonságnak az NBA 2K19-játékosok számára, az utóbbi napokban annyira megszaporodtak az átugorhatatlan hirdetések, hogy kifakadt a rajongótábor.

Felemásan kezdett a Harry Potter: Wizards Unite

Ugyan a játék nem ért el különösen rossz eredményeket, ám az előzetes elvárásokhoz képest sok szempontból kiábrándítóak az adatok. Az eddigiek alapján úgy néz ki, hogy nem ismétlődik meg a Pokémon Go sikere.

Brit toplista: elsőként rajtolt a Crash Team Racing

A 90-es évek versenyjátékának remake-je ráadásul az idei év harmadik legjobb kezdését tudhatja magáénak az eladások tekintetében. Olyan címeket taszított a héten maga mögé, mint a FIFA 19 és a Forza Horizon 4.

Gran Turismo Sport - végre itt az eső

Több mint másfél évnyi várakozás után végre hivatalosan is érkeznek az esős időjárási körülmények a Gran Turismo Sport világába, melyek a vizuális élmény mellett a vezetést is drasztikus mértékben módosítják.