Hírarchívum - 2019. június

A Sekiróra hajaz a Fallen Order harcrendszere

A Star Wars Jedi: Fallen Order E3-as bemutatója után mi is észrevehettünk néhány ismerős játékelemet, egy friss interjúból most pedig kiderült, hogy igen sokban hasonlít majd Cal Kestis harcstílusa Sekiro technikájához.

Repülő bestiák az Apex Legends egén

Közeleg az Apex Legends második szezonja, erre felkészülve pedig szárnyas dinószerű lények, úgynevezett Flyerek lepték el Kings Canyon égboltját. Milyen szerepük lehet majd a jövőben?

18 percig pörög a Phoenix Point

Ha kedvelitek a körökre osztott taktikai játékokat, akkor feltétlenül tartsátok a szemeteket a Phoenix Pointon! A játékmenetet bemutató tartalmas felvételek alapján nagyon ígéretesnek tűnik az anyag!

Ilyen a Remnant: From the Ashes romba dőlt világa

Rhom kopár dűnéi és a bukott civilizáció vasbeton-mementói között semmi jó nem vár ránk. A Remnant: From the Ashes kegyetlen világa most egy vadiúj előzetesen mutatja meg magát.

Az EA továbbra is ragaszkodik a loot boxokhoz

Sőt az a véleményük, hogy a "meglepetésmechanikák" szórakoztatók és etikusak. Az Electronic Arts képviselőjét az Egyesült Királyság parlamenti képviselői hallgatták meg a szerencsejátékhoz hasonlatos játékelemekkel kapcsolatban.

Rainbow Six Quarantine - jelentkezz a bétára!

Háromfős kooperációval, na meg egy kis sci-fi körítéssel érkezik a Rainbow Six Quarantine. Ha a megjelenés előtt ki szeretnéd próbálni a taktikai shootert, akkor már most feliratkozhatsz a játék bétájára.

Így fest Switchen a The Witcher III

Az E3-as Nintendo Directben rengeteg új Nintendo Switchre portolt címet jelentettek be, köztük a The Witcher III-at is. Kaptunk néhány friss képet, így lecsekkolhatjuk, hogy hogyan fest a közkedvelt szerepjáték az apró masinán.

Xbox Game Pass - újabb négy játék jön júniusban

Újabb négy játékkal bővül az Xbox Game Pass-előfizetések felhozatala, igaz, ezek közül csak hármat kapnak meg az xboxosok, hiszen az egyik PC-exkluzív lesz. Az összes újdonsághoz Xbox Game Pass Ultimate-előfizetés szükséges.

Kibővített verziót kap a mozikban az új Bosszúállók

Aki akarta, valószínűleg már megnézte az új Bosszúállókat, a Marvel azonban tesz egy kísérletet arra, hogy újra moziba csábítsa a rajongókat: a jövő hétvégétől kibővített formában lesz látható a Végjáték.

Amerikai toplista: továbbra is élen a Mortal Kombat

Nem sikerült túl rózsásan az amerikai játékpiac májusa, az NPD Group szerint az új megjelenések 1998 óta nem teljesítettek olyan rosszul a kasszáknál, mint most. Ezek után nem meglepő, hogy egy áprilisi játék vezeti a toplistát.