Hírarchívum - 2019. július

Eszement gyűjtői kiadást kap a Watch Dogs: Legion

Megérkeztek az első hivatalos információk a Ubisoft alkotásának különböző kiszereléseiről. Azok, akik a legdrágább gyűjtői kiadás mellett döntenek, egy LED-koronás koponyamaszkot kapnak.

The Witcher - megérkezett a sorozat első trailere

És a közel kétpercnyi akciódús és látványos jelenet alapján egészen izgalmasnak (és drágának) tűnik a Netflix legújabb projektje. Az előzetes során bemutatkozik a Henry Cavill által alakított Geralt mellett Yen, Ciri és persze a nilfgaardiak is.

Motoros képpel erősít a Cyberpunk 2077

Újabb képet osztott meg a CD Projekt RED csapata a jövőre esedékes nagydobásukról, melyen ezúttal főszereplőnk mellett az Akira és a Ghost in the Shell ihlette Yaiba Kusanagi motort csodálhatjuk meg.

Ubisoft: nőttek a digitális eladások

Megtartotta aktuális pénzügyi évének első negyedéves beszámolóját a Ubisoft. A megosztott információk szerint jól ment a kiadónak, ami részben a PC-s rajongóknak, illetve a növekvő digitális eladásoknak volt köszönhető.

Gears 5 - több mód is cross-platform lesz

Ryan Cleven, a Gears 5 multiplayer szekciójának fejese megerősítette, hogy a Gears of War 4-hez hasonlóan a mostani epizód is támogatni fogja a keresztplatformos játékot, a lehetőséget ráadásul több játékmódban is elérjük.

Új játékon dolgozik a Sumo Digital és a 2K Games

A LittleBigPlanet és a Crackdown harmadik részét is fejlesztő Sumo Digital a Twitteren jelentette be, hogy a 2K Games közreműködésével vadonatúj játékon dolgozik. A projektről egyelőre semmit sem lehet tudni.

Bemutatkozó előzetesen Az Úr sötét anyagai

A 2007-ben bemutatott Arany iránytű ugyan nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, de az HBO és a BBC még mindig lát potenciált Philip Pullman Az Úr sötét anyagai című regényfolyamában.

Werkvideót kapott a Terminator: Dark Fate

Nem csak a kulisszák mögé enged betekintést a Terminator: Dark Fate friss kedvcsinálója, de vadonatúj, akciódús jelenetek egész sorát is felvonultatja a werkvideó.

Control - RTX-szel szebben pörög az akció

Újabb kedvcsinálóval jelentkezett a Control, ráadásul ismét a játék PC-s változatának egyik látványbeli megoldására, az Nvidia-féle RTX-es funkciókra koncentrál az előzetes.

Marvel’s Iron Man VR - tanuljunk meg repülni!

Kulisszák mögötti kedvcsinálóval jelentkezett a République-ot is készítő Camouflaj csapatának legújabb játéka, a Marvel’s Iron Man VR. A friss kedvcsináló azt mutatja be, hogyan sikerült élethűvé tenni a repülést.