Hírarchívum - 2019. július

Dave Bautista eljátszaná Marcus Fenix szerepét

Talán keresni sem lehetne megfelelőbb színészt Dave Bautistánál a Gears of War-franchise arca, Marcus Fenix alakításához. Az adaptáció ismét mozgásnak indult, az amerikai színész pedig elárulta: ő mindent megtett azért, hogy megkapja a szerepet.

Korábban érkezik PC-n a Wolfenstein: Youngblood

A sorozat rajongói a hétvégén már nyúzhatják a legújabb Wolfenstein-játékot, de a PC-s brigád egy kicsit korábban eshet neki a kooperatív náciirtásnak. A Bethesda megelőlegezi a csütörtököt is a számítógépes játékostábornak.

Hamarosan kapható lesz az ASUS ROG Phone II

Hivatalosan is lehullt a lepel az ASUS ROG Phone következő generációjáról, ami valami elképesztően komoly teljesítményt vonultat majd fel. Mindezt annak köszönheti, hogy elsőként használja a Snapdragon 855 Plus Mobile Platformot.

Bajban lehet a Nintendo a Joy-Con problémái miatt?

A napokban derült ki, hogy a Chimicles, Schwartz Kriner & Donaldson-Smith ügyvédi iroda csoportos keresetet nyújtott be, miután több panasz is érkezett a Joy-Con kontrollerek minőségét illetően.

Alan Wake - Sam Lake nagyon szeretné folytatni

Időről időre visszatérő kérdés, vajon mikor kap folytatást a lassan egy évtizede bemutatott Alan Wake. Eddig ennek főleg jogi akadályai voltak, de amióta a játék szerzői és a kiadói jogai is visszakerültek a stúdióhoz, ezek is elhárultak.

Csúszik a Blacksad: Under the Skin megjelenése

A Runaway és a Yesterday fejlesztői eredetileg szeptemberre lőtték be a népszerű képregény alapján készülő Blacksad: Under the Skin megjelenését, most viszont kiderült, szükségük van még egy kis időre, így csúszni fog a premier.

Overwatch - hivatalosan is bemutatkozott Sigma

Vége a találgatásoknak, hivatalosan is lehullt a lepel az Overwatch következő játszható hőséről, Sigmáról, aki egy balul elsült kísérletnek köszönheti képességeit és hasadt elméjét.

HWSW: Érkezik a jósolt memóriaáremelkedés

Most kell venni memóriát, az idei évben ugyanis várhatóan már csak drágulni fognak a termékek. Az esetleges vásárlást vagy bővítést tehát célszerű napokon, vagy legfeljebb egy-két héten belül meglépni - írja nagytestvérünk, a HWSW.

Készülőben a Plants vs. Zombies: Garden Warfare 3

Minden jel arra mutat, hogy hamarosan trilógiává avanzsálódik a Plants vs. Zombies-játékok lövöldözős vonala, a Garden Warfare. Az EA már kiküldte a meghívókat az első alfatesztekre.

Jön a Guardians 3, de csak a Suicide Squad 2 után

Az idei Comic-Conon végre fény derült a Marvel-filmek negyedik fázisához tartozó címekre, de a Guardians of the Galaxy 3 nem kapott premierdátumot. James Gunn biztosított mindenkit: a film elkészül, amint végez a mostani munkájával.