Hírarchívum - 2019. július

Friss traileren a Yooka-Laylee folytatása

Újabb előzetest kapott a Yooka-Laylee and the Impossible Lair. A legfrissebb kedvcsináló az előttünk álló kihívásokat mutatja be, kezdve a dinamikusan változó, sokszínű pályákkal.

Több játszható hőst ígér a Dragon Ball Z: Kakarot

Ne tévesszen meg senkit a játék címe, nem csupán Kakarot, vagyis Son Goku felett vehetjük majd át az irányítást a Bandai Namco nyílt világú szerepjátékában. Gohan, Piccolo és Vegeta is kiveszik a részüket az akcióból.

Dwayne Johnsonnal erősítene a Borderlands-film?

Hosszú csend után újabb hírek reppentek fel a Borderlands-film kapcsán. A Lionsgate berkeiben készülő mozis adaptáció mit sem érne Claptrap nélkül. De mi lenne, ha Dwayne "The Rock" Johnson játszaná a szerepet?

Overwatch - Sigma már a küszöbön áll

Szokásához híven a Blizzard újabb rejtélyes teaserekkel vezeti fel a következő Overwatch-karaktert. Könnyen lehet azonban, hogy a játék harmincegyedik hősét már ki is szivárogtatták.

Apex Legends - konzolon csakis kontrollerrel

A Respawn minden tekintetben igyekszik elérni azt, hogy az Apex Legends csataterén mindenki egyenlő esélyekkel indulhasson a győzelemért. Épp ezért hamarosan lecsapnak a konzolokon egérrel és billentyűzettel játszókra.

Mordhau - fényes jövő áll a lovagok előtt

A Triternion blogja szerint ugyanis hamarosan mindenkinek lehetősége lesz különféle rangokért harcolni, ráadásul ehhez új pályákat, balanszolt játékmenetet és több új játékmódot is ígérnek a fejlesztők.

A Végjáték lenyomta az Avatart

Elérkezett a fordulópont a gigászok összecsapásában, és a Bosszúállók: Végjáték hivatalosan is legyőzte bevételek tekintetében a listát közel 10 éve magabiztosan uraló Avatart.

Star Citizen - beköszönt a törvény világa

Méghozzá az Alpha 3.6 frissítésben, mely rengeteg újdonságot rejt a támogatók számára; mostantól a törvény előtt felelünk majd kétes tetteinkért, javul a pajzsrendszer, és végre űrhajót is vásárolhatunk a játékbeli pénzünkön.

Befutott a Death Stranding borítója

A Comic-Conon a Death Stranding paneljén elsősorban a játék fejlesztésével kapcsolatos érdekességekről és inspirációkról esett szó, de Kojima azért időt szakított a dobozkép leleplezésére is.

Hosszú előzetesen a The Expanse új évada

Szerencsére a SyFy elkaszálása után új otthonra lelt a The Expanse, az elmúlt évek egyik legszórakoztatóbb sci-fi sorozata. A negyedik évad már az Amazon Prime kínálatát erősíti. A hajtás után egy masszív előzetest nézhettek meg.