Hírarchívum - 2019. július

Kedvcsinálón a The Dark Crystal: Age of Resistance

Friss, a kulisszák mögé betekintést engedő előzetessel jelentkezett az 1982-es A sötét kristály előzményének is tekinthető The Dark Crystal: Age of Resistance. A látványos fantasy sorozat augusztusban debütál a Netflixen.

Preacher - befutott az utolsó évad előzetese

Az AMC Istent kutató sorozata, a Preacher hamarosan ráfordul az utolsó évadára, a Comic-Con pedig remek terep, hogy a csatorna bemutassa a finálé legújabb előzetesét.

Marvel: lehullt a lepel a negyedik fázisról

Az idei Comic-Con egyik legjobban várt panelje volt a Marvelé, hiszen mindenki arra volt kíváncsi, hogyan fűzi tovább hatalmasra hízott filmes univerzumát a cég. A Végjáték után pedig nincs megállás, sőt, talán most kapcsol rá igazán a stúdió.

Trailerrel jelentkezett a Snowpiercer-sorozat

A 2013-ban bemutatott mozifilm után ezúttal sorozat formájában tér vissza Jacques Lob, Benjamin Legrand és Jean-Marc Rochette népszerű képregénye, a Snowpiercer. Bemutató valamikor jövő tavasszal.

Westworld - új világot fedeznek fel az androidok

Valamikor jövőre mutatkozik be a Westworld harmadik évada, ami az éppen zajló Comic-Conon megkapta új előzetesét. Ebből kiderül, hogy Doloresékre a Westworldön kívül is komoly veszélyek leselkednek.

Bemutatkozó előzetest kapott a Star Trek: Picard

Megérkezett a korábban már beharangozott új Star Trek-sorozat, a Star Trek: Picard első teljesértékű előzetese, ami nosztalgikus intergalaktikus utazásra invitálja majd a Star Trek szerelmeseit.

Itt a Watchmen-tévésorozat első teljes előzetese

Egy rövidebb ízelítő után végre befutott az HBO és Damon Lindelof kooperációjában készülő Watchmen első teljes előzetese, ami alaposan körbejárja, mire is számíthatunk az októberben rajtoló sorozattól.

Ízelítőt kapott a Rick and Morty új évada

A Comic-Connak hála kedvenc animációs sorozatunk sem maradhat újabb infók nélkül, hiszen szép lassan, de magabiztosan közelít az ősz, és vele együtt a régóta várt negyedik évad premierje.

The Walking Dead-bejelentések a Comic-Conról

A San Diegóban megrendezett Comic-Con The Walking Dead-paneljén igazán elkényeztették a rajongókat az AMC munkatársai; két új trailer és egy sejtelmes mozis teaser is napvilágot látott.

Ingyen játszható a hétvégén a Borderlands: GOTY

Ráadásul a lehetőség ezúttal nem csak a PC-s játékosokat érinti, hanem az Xbox Live Gold-előfizetőket is. Ha eddig kimaradt volna a Gearbox legendás alkotása, akkor itt a tökéletes lehetőség a pótlásra!