Hírarchívum - 2019. július

Konzolokon is ijesztget az Infliction

Az év végén konzolokra is megjelenik az Infliction, amelyben egy valaha boldogan élt család kertvárosi házát járhatjuk be rejtélyek után kutatva. A horrorjátékot a megboldogult P.T. ihlette.

Tracks - jöhet egy kis virtuális játékvasút-építés?

Vonatos menedzsmentjátékból annyi van, hogy megszámolni sem tudjuk őket, virtuális játékvasút-építést azonban nem sok csapat ígért nekünk eddig. A Tracks jóvoltából ezt is kipróbálhatjuk.

Switchre költözik a Pillars of Eternity

Nintendo Switchre is megjelenik a Pillars of Eternity, ráadásul már nem is kell sokat várnunk a premierre: a hibrid konzolra szánt kiadást még a nyaralásunkra is magunkkal vihetjük majd.

Jupiter Hell - roguelike-osodik a Doom

A Jupiter Hell majdnem olyan, mint a Doom, leszámítva, hogy a ChaosForge fejlesztése egy körökre osztott roguelike lövölde. Jövő héten élesedik az Early Access-verzió.

Weakless - kovácsolj erőt a gyengeségedből!

Ígéretes kalandjáték készül a független Cubeish Gamesnél, amely két nem mindennapi hős történetét és barátságát mutatja be nekünk: az egyikük siket, a másikuk vak.

Már augusztusban kipróbálhatjuk az NBA 2K20-at

A kosárlabdarajongóknak nem kell szeptemberig nélkülözniük, a demóváltozat jóvoltából már a következő hónapban belekóstolhatnak az NBA 2K20-ba - egyedül a PC-sek maradnak ki a próbalehetőségből.

Masszív frissítés érkezett a Rage 2-höz

A QuakeConra időzítették a fejlesztők a Rage 2 soron következő frissítését, amely kifejezetten sok újdonságot hozott magával: három új játékmódnak, extra csalásoknak és egy plusz hangcsomagnak örülhetünk.

Death Stranding - Heartmanre fókuszál az új trailer

A Sony közzétette a Death Stranding Comic-Conon levetített előzetesét, amelyben a Nicolas Winding Refnről mintázott Heartman kapja a főszerepet. A karakter élete nem éppen egyszerű, ugyanis 21 percenként meghal.

Augusztusban rajtol a Pagan Online

Augusztus végén kilép a korai hozzáférésű státuszból a Wargaming kiadásában megjelent akció-szerepjáték, a Pagan Online. A játékosok a későbbiekben is rendszeres frissítésekre számíthatnak.

DOOM Eternal - megmutatta magát a Battlemode

A QuakeConon végre hosszabban is belenézhettünk a DOOM Eternal vadonatúj multiplayer módjába, a Battlemode-ba. Az aszimmetrikus mókában egy játékos a Doom Slayer, kettő pedig egy-egy démon bőrébe bújik majd.