Hírarchívum - 2019. augusztus

Már tölthető a S.T.A.L.K.E.R.: Anomaly bétája

A S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat önálló modja, a S.T.A.L.K.E.R.: Anomaly már elérhető, melynek köszönhetően ismét érdemes lesz újból végigjátszani a klasszikus alkotást - csak épp megújult formában.

Brit toplista: beelőzött a Mario Kart 8 Deluxe

Bár a Minecraftból jóval több példány talált gazdára, a számos kiadásnak hála az eredményeit kiszerelésként rögzítik. Így viszont könnyűszerrel vette át a vezetést a Nintendo a Mario Kart 8 Deluxe-szal.

Knights and Bikes - barátok, kalandok és bicajok

A sikeres Kickstarter-kampány után végre befutott a Foam Sword Games nosztalgikus hangvételű kalandjátéka, melyben Nessa és Demelza kalandjait követhetjük nyomon Penfurzy mesés kincseket rejtő partjainál.

Ingyenes héttel erősít a Rainbow Six: Siege

A holnapi naptól kezdve egy héten át ingyen lesz játszható a Rainbow Six: Siege, és ha időközben megjönne a kedvünk a vásárláshoz, ütős akciókkal szerezhetjük be a Deluxe-, a Gold- és az Ultimate-kiszereléseket is.

Csak jövőre jelenik meg a Conan Chop Chop

Áprilisi tréfának tűnt, végül komoly projekt lett a Conan Chop Chop, ami az eredeti tervek szerint most szeptemberben jelent volna meg. A Funcom viszont jelezte, nem tudják tartani az ütemtervet és csak jövőre debütál a játék.

Mortal Kombat - megvan, ki alakítja Sonyát és Kanót

A The Hollywood Reporter jelentése szerint nagyon jól halad a Mortal Kombat-film rebootjának szereplőválogatása, így most már az is biztos, hogy ki alakítja majd Sonya Blade-et és örök nemezisét, Kanót.

GC 2019: Végre mozgásban a Dark Envoy

Kisebb Gamescom-maradvány, de azért érdemes meglesni a kölni rendezvény előtt nem sokkal bemutatott Dark Envoyt, ami egy körökre osztott taktikai szerepjáték lesz. Aki mesél, az nem más, mint Kryzysztof Monkiewicz.

GC 2019: 20 perc az új Sniper: Ghost Warriorral

Közel húszperces bemutatóval jelentkezett a Sniper: Ghost Warrior-sorozat következő felvonása, a Contracts, amiben egy, a Kolchak Harborban zajló küldetést követhetünk végig.

Év végén új platformokra költözik az Ashen

Hivatalosan is megerősítette az Annapurna Interactive és az A44 csapata, hogy az év végén lejár az Ashenre vonatkozó mindenféle exkluzivitás, így végre más platformokra is átköltözik a játék.

Utolsó zúzós előzetesén a konzolos Wreckfest

A mai naptól mindenki számára elérhető a FlatOut és a Destruction Derby szellemi örökösének is tekinthető Wreckfest konzolos változata, ami a premier alkalmából megkapta utolsó, roncsbalettbe hajló előzetesét.