Hírarchívum - 2019. szeptember

Utolsó előzetesen az Afterparty

Október végén jelenik meg az Oxenfree-ért felelős Night School Studio következő játéka, az Afterparty, amiben Milo és Lola bulizással próbál meg kijutni a pokolból. A hajtás után az utolsó előzetest leshetitek meg.

Megvan a PS Plus két októberi játéka

A Sony igyekezett kedvet csinálni az októberi PlayStation Plus játékkínálatához, így bemutatták a felhozatal két szereplőjét. Nem meglepő, de az egyik cím a The Last of Us: Remastered lesz.

Frissítve: Befutott a MediEvil remake-jének demója

A jelek szerint a Sony a ma esti State of Play apropóján lepett volna meg bennünket a MediEvil-remake kipróbálható változatával, a PlayStation Store japán részlege azonban idő előtt lelőtte a poént.

Februárban jön a The Last of Us: Part II

Vége a találgatásoknak, hivatalosan is megerősítést nyert, hogy jövő februárban jelenik meg a PlayStation 4 utolsó évének egyik legjobban várt játéka. Mindezt egy játékmenet-pillanatokkal alaposan nyakon locsolt előzetesből tudtuk meg.

Modern Warfare - globális terroristaveszély fenyeget

Időszerű volt, hogy valamit a Modern Warfare kampányából is villantson az Activision és az Infinity Ward, a State of Play aktuális adásában ez meg is történt. Captain Price-nak ismét egy terroristafenyegetéssel kell szembenéznie.

Itt nézd vissza a State of Playt!

Magyar idő szerint ma este 22 órakor veszi kezdetét a múlt héten beharangozott State of Play, ami úgy néz ki, tartogat némi meglepetést, hiszen jó eséllyel felbukkan majd a The Last of Us: Part II és a MediEvil is.

Csütörtökön friss trailert kap a Jedi: Fallen Order

Rég volt már, hogy mozgásban láthattuk a Respawn Entertainment Star Wars-játékát, a Jedi: Fallen Ordert, így időszerű, hogy ismét mutasson magából valamit a cím. Erre csütörtökön, a Triple Force Friday alkalmából kerül majd sor.

Utolsó előzetesen a Destiny 2: Shadowkeep

A tervezettnél kicsit később fut majd be a Destiny 2 következő nagy DLC-je, a Holdon játszódó Shadowkeep. A premier viszont a nyakunkon, így befutott az új kiegészítés utolsó hangulatfokozója.

Death Trash - fegyvert ragadnak a punkok

Egy posztapokaliptikus világban járunk, az emberiség létét egy idegen entitás fenyegeti. Nem várt helyről érkezik a felmentősereg, a világ punkjai ugyanis shotgunt ragadnak és megpróbálnak rendet vágni.

Teljes előzetesen a Breaking Bad-film

A tegnapi Emmy-gálán bemutatott teaser trailer után befutott a Netflix közreműködésével készült El Camino: A Breaking Bad Movie első teljes kedvcsinálója, amiből kiderül, milyen utat jár majd be Jesse Pinkman.