Hírarchívum - 2019. szeptember

Óriási sikernek tűnik a Borderlands 3

Időarányosan egy 2K Games-játék sem fogyott eddig úgy, mint a Borderlands 3, amelyből alig öt nap alatt ötmillió példányt szállítottak le a boltoknak. A sorozat mára több mint egymilliárd dollárt termelt a kiadónak.

Brit toplista: az élen kezdett a régi-új Zelda

Kiváló rajtot vett a The Legend of Zelda: Link's Awakening a brit játékeladási toplistán, és egyébként is örülhetett a Nintendo, mert több first-party cím is javítani tudott a Switch Lite premierjének hála.

Ma 130 éves a Nintendo

Napra pontosan 130 évvel ezelőtt alapították meg a Nintendót, amely hanafuda kártyákat készítő vállalatként kezdte meg a pályafutását, és még taxikat és love hoteleket is üzemeltetett.

Íme, az idei Emmy-díjátadó nyertesei

Az éjszaka kiosztották az idei Emmy-díjakat: sokak örömére több kategóriát is behúzott a Csernobil, ami viszont meglepőbb, hogy a Trónok harca sokat kritizált utolsó évada is több díjat vihetett haza.

Vietnamba megy az új Assassin's Creed-képregény

Az idei esztendő nem sikerült túl bőségesre Assassin's Creed-fronton, jövőre azonban talán más lesz a helyzet - az legalábbis mindenképpen biztató, hogy februárban egy vadonatúj képregény-sorozattal indítja az évet a franchise.

Bezuhant a PC-s Apex Legends teljesítménye

Ha mostanában úgy érzitek, hogy valami nem oké az Apex Legends PC-s változatával, akkor nem vagytok egyedül - számtalan játékos jelentette, hogy a legutóbbi frissítés óta komoly gondok akadtak a shooter teljesítményével.

Hatalmasat fut a PUBG Mobile

Habár PC-n és konzolokon üzleti szempontból messze a Fortnite nyomában kullog a PlayerUnknown's Battlegrounds, a mobilos piacon egészen más a helyzet. A játékosok több mint egymilliárd dollárt költöttek az iOS-es és androidos változatra.

Új szerepjátékhoz toboroz az Obsidian

Nekünk még egy teljes hónapot kell várnunk a The Outer Worlds megjelenésére, de úgy tűnik, hogy az Obsidian Entertainment máris a következő nagy dobásán gondolkozik. Az infók alapján a csapat marad annál, amihez a legjobban ért.

Batman-játékot teasel az Arkham Origins fejlesztője

Megemlékezett Batman 80. születésnapjáról a WB Games Montréal csapata is, de az Arkham Originsért felelős stúdió tweetje jóval beszédesebb a többinél. Az árnyak közül felemelkedhet a Baglyok Bírósága.

Lehet még újra 2D-s a Contra

Ehhez azonban komoly innovációra van szükség. Legalábbis így véli Nobuya Nakazato, a héten megjelenő Contra: Rogue Corps vezető producere, aki nem szeretné az unalomig ismételni a sorozat klasszikus formuláját.