Hírarchívum - 2020. január

Két új Transformers-filmen is dolgozik a Paramount

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a Paramount Pictures a Bumblebee sikerét követően mégsem hagyja parlagon a Transformers-sorozatot. A magazin úgy tudja, két különálló film is készül a stúdiónál.

Februárban érkezik a Metro Exodus utolsó DLC-je

Februárban rajtol el a Metro Exodus második és egyben utolsó DLC-je. A történet Samről szól majd, aki korábban amerikai tengerészgyalogosként szolgált, most pedig nagyon szeretne visszajutni a hazájába.

Torchlight III-ként folytatja a Torchlight Frontiers

A Perfect World Entertainment és a játékot fejlesztő Echtra Games bejelentette, hogy átnevezik és átalakítják a Torchlight Frontierst: a játék Torchlight III-ként folytatja, és a free-to-play üzleti modellt is ejti.

Még a héten elrajtol a remasterelt Patapon 2

Régi adósságát törleszti a Sony a napokban, elvégre a Patapon 2 remasterelt kiadását még a 2017-es PSX-en jelentette be a cég. Örömmel jelentjük, a várakozásnak csütörtökön vége!

DOOM Eternal - nem lesznek mikrotranzakciók

A DOOM Eternal kreatív igazgatója a félreértések elkerülése végett leszögezte: habár az FPS-ben lesznek feloldható kozmetikai kiegészítők, ezeket csak a játékbeli teljesítményünkkel nyithatjuk meg.

Hamarabb jön a The Falcon and The Winter Soldier

A legutóbbi hírek szerint a Marvel egy másik sorozata is hamarabb kerül fel a Disney+ kínálatába az eredetileg tervezettnél, a The Falcon and The Winter Soldier már a nyár végén elrajtolhat.

Kylo Ren megint beépül az alkalmazottak közé

A Saturday Night Live folytatást készített a nagy sikerű videójának, melyben az Adam Driver alakította Kylo Ren beépült az alkalmazottai közé, hogy megfigyelje, milyen a munka az Első Rendnél.

Brit toplista: ismét élen a Dragon Ball Z: Kakarot

Kifejezetten csendes ez a január a játékmegjelenések szempontjából, ez pedig erősen érezteti a hatását a brit játékeladási toplistán is. Még mindig vezet a Dragon Ball Z: Kakarot.

Képeken a Zero Six: Behind Enemy Lines

A SOCOM-féle hátulnézetes taktikai lövöldékből inspirációt merítve készíti játékát a Zero Six: Behind Enemy Lines fejlesztőcsapata. Az ambiciózus projektről most érkezett néhány látványos kép is.

VIGIL - a Resident Evil után szabadon

A MoonGlint független csapatát mélyen megihlette a Resident Evil-széria első három, fix kamerás epizódja. Ezt a hangulatot próbálja elkapni a VIGIL, melyhez érkezett egy előzetes is.