Hírarchívum - 2020. február

Készül a Warhammer 40.000: Dakka Squadron

Újabb Warhammer 40.000-játék készül, ezúttal a chicagói Phosphor Games csapata bizonyíthatja be, hogy mit tud kezdeni a közkedvelt univerzummal. A Dakka Squadron egy repülős akciójáték lesz, ahol az orkok vívják majd a háborújukat.

Fejlesztőcsapatot váltott a Kerbal Space Program 2

Külön fejlesztőstúdiót hozott létre a Private Division a Kerbal Space Program 2-nek, így azon már nem a Star Theory csapata dolgozik. Aggodalomra semmi ok, a projekt kulcsfontosságú embereit leigazolta a kiadó.

Így képzeli el a HTC a jövő VR-szemüvegeit

Project Proton munkacím alatt kezdett el dolgozni a jövő VR-szemüvegein a HTC. A gyártó két prototípust már be is mutatott, amellyel az a célja, hogy visszajelzéseket gyűjtsön a játékosoktól a formatervek kapcsán.

Intenzív előzetesen a Westworld harmadik évada

Már nem kell sokat várni, és műsorra tűzi az HBO a Westworld harmadik évadát. A minap kaptunk egy új előzetest a folytatáshoz, amely a Sweet Child o’ Mine dallamaival hangol minket a visszatérésre.

A GDC-t is kihagyja a Sony

A Game Developers Conference lesz az idei év első fontosabb videojátékos eseménye. Habár a konferenciát megtartják, a koronavírus itt is érezteti a hatását, már a Sony és az Oculus is lemondta a részvételét.

A CD Projekt Európa második legnagyobb játékcége

A The Witcher-szériáról elhíresült CD Projektnek jól megy a szekere. Kevés olyan cég van, amely ennyire töretlenül élvezi a rajongók bizalmát, és ez jól meglátszik a bevételeiken is. A cég piaci értéke egy hónap alatt az egekbe lőtt.

PUBG - eljött az igazi konzolos cross-play ideje

Félévnyi tesztelés után hamarosan végre élessé válik a PUBG-ben is a konzolos cross-play. Ráadásul a korábbi megkötésnek is vége lesz: már nemcsak egy szerveren lehetnek a különböző konzolról érkezők, hanem egy csapatban is.

Ötéves a Dying Light - egy hónapnyi ünneplés vár

Akár régi rajongója vagy a Dying Lightnak, akár csak szemeztél vele eddig, itt a kiváló alkalom, hogy (újra) elmerülj a zombis túlélőhorrorban. A fejlesztők az ötéves évfordulót visszatérő és vadonatúj tartalmakkal ünneplik egy hónapon át.

Végre Xbox One-ra is megjelenik a Space Engineers

Öt év korai hozzáférés és négymillió eladott PC-s példány után végre az Xbox One-on is tiszteletét teszi a Space Engineers. Áprilistól a konzolosok is építhetnek, rombolhatnak és túlélhetnek az űrben, ahogy csak szeretnének.

Ingyenes sztorikiegészítőt kapott a Hellpoint

Az áprilisban megjelenő Hellpoint készítői elérhetővé tettek egy ingyenes kiegészítőt, amely a játék első demójának pályáját eleveníti fel ismét. Ha valaki még nem tudja, mit gondoljon a Hellpointról, most belekóstolhat.