Hírarchívum - 2021. október

Switchre tartanak Lara Croft kalandjai

Mindenki kedvenc sírrablója hamarosan Nintendo Switchen is megveti a lábát, noha nem a Tomb Raider-szériával. A Lara Croft and the Guardian of Light és a Lara Croft and the Temple of Osiris kapja meg a hibridkonzolra szabott portját.

Új pályákat villantott a Battlefield 2042

Rohamosan közeleg a Battlefield 2042 megjelenése, az EA és a DICE pedig jól tudja, hogy az utolsó hajrában sosem elég a látnivalókból. A legfrissebb előzetesnek köszönhetően három új térképpel ismerkedhetünk meg.

VR-os változatot kap a GTA: San Andreas

Miközben a felújított trilógiára várunk, váratlan GTA-bombát dobott tegnap este az Oculus. A széria ötödik fő epizódja, a San Andreas hamarosan a virtuális valóságban is kitárja a kapuit.

Call of Duty: Vanguard - így alakul az első szezon

Már csak egy hét választ el minket a Call of Duty: Vanguard megjelenésétől, és habár a teljes Warzone-integrációra még egy kicsit várnunk kell, a legfrissebb roadmapnek hála már tudhatjuk, hogy miféle újdonságok várnak majd ránk.

Elstartolt a Riders Republic

Megérkezett az idei év legvagányabb sportjátéka, a Riders Republic, a Ubisoft pedig a premiert ünnepelve előállt egy rövid élőszereplős előzetessel. Kapjátok fel a bukósisakot, aztán találkozzunk a rajtvonalnál!

Nevet váltott a Facebook, bemutatkozik a Meta

A közösségi oldal természetesen megtartja az eddigi címét, a mögötte álló anyavállalat azonban Meta néven folytatja az útját. Mark Zuckerberg így ágyaz meg a metaverzumnak.

Frissítve: Lebuktak a PS Plus novemberi játékai

A francia Dealabs megint gyorsabb volt, mint a hivatalos bejelentés, és miután mostanában rendre eltalálják, milyen játékok alkotják majd az aktuális havi PlayStation Plus-kínálatot, valószínűleg most is hihetünk nekik.

Dátumot kapott a Bright Memory: Infinite

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Bright Memory: Infinite, amely elsősorban a grafikájával hívta fel magára a nagyérdemű figyelmét. Első körben PC-re érkezik, konzolokra később várhatjuk.

HWSW: Jönnek a 12. generációs Intel Core-procik

Újabb fejezetéhez érkezett az Alder Lake kódnevű processzorok története. Bár az Intel bejelentette az egyes termékeket, a piaci elérhetőségre és a független tesztekre további egy hetet kell várni - írja a HWSW.

Átnevezhetik a Vicarious Visionst

Lapértesülések szerint új nevet kap Vicarious Visions, amelyet lényegében beolvasztottak a Blizzardba az év elején. A csapattagok állítólag nem voltak elragadtatva a bejelentés módjától.