Hírarchívum - 2021. október

Kiszivárgott képeken a Warner Smash Bros.-klónja

Teljes őrültségnek hangzik a dolog, de egyre több jel árulkodik arról, hogy a Warnernél valóban készül egy Super Smash Bros.-ra hajazó brawler. Az első kiszivárgott képek mellett néhány friss infót is kaptunk a játékról.

Amy Hennig Marvel-játékot készít

Az Uncharted-játékok egykori kreatív igazgatója ismét játékfejlesztésbe vágja a fejszéjét, ezúttal a Skydance Media oldalán. A projekt már elsőre is ígéretesnek hangzik, hiszen egy AAA-kategóriás játék készül a Marvel-univerzumban.

Boomer Gamer podcast: minden, ami Dűne

Megérkezett a Boomer Gamer podcast következő adása, amelyet lényegében teljes egészében az új Dűne-filmnek és persze Dűne-univerzumnak szenteltünk. Jó szórakozást!

Cyberpunk 2077 - idén már nem kap több update-et

A CD Projekt RED frissítette a Cyberpunk 2077-hez kiadott roadmapjét. Ebből kiderül, hogy nemcsak a next-gen update csúszott át jövőre, de már egyéb tartalmi frissítést sem fog kapni a játék idén.

Íme, a Games with Gold novemberi felhozatala

Az Xbox Live Gold és az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői novemberben sem maradnak Games with Gold-játékok nélkül. Ezúttal is négy címhez juthatunk hozzá az előttünk álló hónap folyamán.

Új előzetest kapott a Vaják második évada

Vadonatúj előzetest kapott a Vaják-sorozat december közepére datált második évada, amiből kiderül, hogy Geralt és Ciri mindent megtesz azért, hogy megváltoztassák a világot.

Sokat hoz a Capcom konyhájára a RE: Village

Sikeres pénzügyi negyedévet tudhat maga mögött a Capcom. A legfrissebb pénzügyi jelentés szerint a Resident Evil: Village és a Monster Hunter Stories 2 tett a legtöbbet a sikerért.

Részletek a The Dark Pictures: The Devil in Me-ről

A Bandai Namco hivatalosan is fellőtte a The Dark Pictures-antológia következő részének előzetesét. Ezzel együtt végre a The Devil in Me történetének kontextusáról is megtudtunk egyet s mást.

A nekromantával erősit a Diablo: Immortal

A Diablo-sorozat mobilos mellékága elérte a bétatesztek fázisát, és tegnap kezdetét is vette az első zárt bétateszt. A vadonatúj kihívások mellett egy új karakterosztály is érkezett: már a nekromantákat is bevethetik a játékosok.

Nem zárt szép pénzügyi félévet a Ubisoft

A Ubisoft közzétette a legutóbbi pénzügyi féléve értékelését. A franciáknak nem kedveznek a számok, mind a bevételeik, mind a nyereségük csökkent. A kimutatásokon túl a közeljövő játékairól is szó esett.