Hírarchívum - 2021. február

Kivágták a multit az új Dragon Age-ből

Noha eredetileg multiplayert is terveztek bele, lapértesülések szerint az Anthem buktája után az Electronic Arts megengedte a BioWare-nek, hogy végül kizárólag single player játék legyen az új Dragon Age.

Pokémon-livestreamre számíthatunk holnap

Beesett még egy livestream a hétre, a The Pokémon Company ugyanis bejelentette, hogy ők is készülnek egy húszperces műsorral a holnapi nap folyamán. Nagy bejelentésekre számítunk!

A Star Wars-napon rajtol el a The Bad Batch

Nem hagy minket sokáig friss Star Wars-tartalom nélkül a Lucasfilm, a hivatalos Star Wars-napon rajtol el ugyanis a legújabb animációs sorozat, a The Bad Batch. Az anyag a The Clone Wars utolsó évadában megismert különleges egységre fókuszál.

Ilyen gép kell majd a PC-s Days Gone-hoz

Nem sokkal azután, hogy bejelentették a Days Gone PC-s verzióját, élesedett a játék steames adatlapja, amely további részleteket árult el az átiratról. Többek között a gépigényről is lehullott a lepel.

Csúszik egy kicsit a Loki-sorozat

A Marvel újabb élőszereplős Disney Plus-sorozata kapott napra pontos rajtdátumot: a Loki csak a Black Widow-film jelenleg tervezett premierjét követően, júniusban landolhat a streamingszolgáltatás kínálatában.

Új PUBG érkezik mobilokra - és a jövőben játszódik

Nem sokkal ezelőtt már pletykálták, hogy újabb mobilos játékkal bővülhet a PUBG-univerzum, az imént pedig be is mutatkozott a PUBG: New State. A battle royale 2051-be kalauzolja majd el a játékosokat.

Perlik a Bethesdát a Fallout 4 Creation Clubja miatt

A csoportos kereset benyújtói szerint a Bethesda megtévesztette a vásárlóit, amikor azt ígérte, a Season Pass-szel minden Fallout 4-hez kiadott DLC-hez hozzáférnek, majd a Creation Clubban külön kezdett letölthető tartalmakat árulni.

Megkapta első előzetesét a Bomb Rush Cyberfunk

A Jet Set Radio szellemi örökösének készülő Bomb Rush Cyberfunkban funky zenére suhanunk át a városon, rázzuk le a zsarukat, és hagyjuk rajta minden épületen az ismertetőjegyünket.

A nyolcvanas évek előtt tiszteleg a Narita Boy

A Narita Boy egy Tron-szerű történetben egy digitális királyságba vezet minket, amit csak a Techno-Kardot forgató, legendás hős menthet meg. A játék készítői minden fronton fejet hajtanak a nyolcvanas évek atmoszférája előtt.

Késik a Cyberpunk 2077 következő nagy frissítése

A CD Projekt RED két jelentős patchet ígért a Cyberpunk 2077-hez. Az első gond nélkül be is futott, a második azonban nem jelenik meg februárban, de túl sokat azért nem kell várnunk rá.