Hírarchívum - 2021. február

Befutott az Epic Games Store heti ajándéka

Tegnap délután óta érhető el az Epic Games aktuális ajándéka, ezúttal egyetlen játékot, a Sunless Sea-t dobhatjuk hozzá a gyűjteményünkhöz fizetés nélkül. Csapjatok le rá, amíg lehet!

Nyáron rajtol a System Shock remake-je

Egy frissített demó társaságában jelentette be a Nightdive Studios, hogy a nyár folyamán rajtolhat el a System Shock felújított változata. A PC-s verziót már elő is rendelhetik a játékosok.

PC-re is megjelenik majd a Monster Hunter Rise

A Capcomot ért hackertámadást követően már kiszivárgott, a minap azonban hivatalosan is megerősítette a kiadó, hogy a jövőben PC-re is megjelenhet a Monster Hunter Rise.

PlayStation 5 - nyáron jöhet a tárhelybővítés

Lapértesülések szerint a Sony a nyár folyamán élesítheti azt a firmware-frissítést, amely már lehetővé teszi, hogy kibővítsük a PlayStation 5 konzolunk tárhelyét. A Call of Duty-rajongók örülni fognak a hírnek.

Henry Cavill Mass Effect-projektet teasel?

A színész megosztott az Instagramján egy teasergyanús fotót, ami alapján úgy fest, hogy köze van valamilyen Mass Effect-projekthez. Szerepet kapott az új részben? Esetleg ebből is sorozatot készít a Netflix?

Friss képeken a Halo Infinite

Jó ideje már annak, hogy utoljára kaptunk érdemi látnivalót a Halo Infinite-ről, a minap azonban beesett néhány nagy felbontású screenshot róla. Határozottan szebben fest a játék, mint tavaly júliusban!

Ez történt a tegnap esti State of Playen

Noha nem hozott nagy bejelentéseket a tegnap esti State of Play, kedvcsinálóból és meglepetésből azért így is akadt szép számmal. Ebben hírben foglaljuk össze, hogy mi történt az adásban!

Nézd vissza a tegnap esti State of Playt!

Újabb State of Play-adással készül a Sony, ráadásul a hardveres vagy üzleti bejelentések helyett ezúttal csak és kizárólag az új játékokról lesz szó. A félórás összeállításban tíz hamarosan érkező cím kap helyet.

Nem fejleszt több saját játékot a Sony Japan Studio

Lapértesülések szerint felhagy a saját játékok fejlesztésével a Sony legrégebbi stúdiója, a Japan Studio: a fejlesztőket szinte mind szélnek eresztették, az Astro Bot-sorozatért felelős Asobi Team pedig önálló csapatként folytatja.

2022 elején érkezik a Halo-sorozat

Az eredetileg tervezettnél valamivel később, 2022 elején indul az élőszereplős Halo-sorozat. A Showtime-féle adaptáció a jövő hónapban debütáló Paramount Plus kínálatát erősíti majd.