Hírarchívum - 2021. február

Fall Guys - irány a távoli jövő!

Hamarosan beköszönt a Fall Guys: Ultimate Knockout negyedik szezonja, az első teaser szerint pedig a távoli jövőben, a 4041-es évben sem lesznek ügyesebbek a kétballábas babfigurák.

Időutazásra hív a Two Point Hospital

Megérkezett a Two Point Hospital legújabb kiegészítőcsomagja. Az A Stitch in Time alaposan felforgatja az így is kellően habókos kórházi életet, hiszen az új időgépnek köszönhetően ellátogathatunk a múltba vagy a jövőbe.

Íme, a Games with Gold márciusi felhozatala

A hónap vége felé közeledve eljött az idő, hogy megtudjuk, milyen ajándékokat szán a Microsoft az Xbox Live Gold és a Game Pass Ultimate előfizetőinek. Retteghetnek az elit zsoldosok, a tengeri hajósok, de még a lámák is!

Frissítve: Új platformokra tart a Tony Hawk-kollekció

Noha hivatalos megerősítés még nem érkezett a témában, egy össznépi Twitter-buli alapján jó esély van rá, hogy hamarosan Nintendo Switchre is megjelenhet a Tony Hawk's Pro Skater 1 + 2.

Traileren a Nintendóról szóló dokusorozat

Formálisan is megerősítették a Nintendóról szóló dokumentumfilm-sorozat, a Playing with Power: The Nintendo Story érkezését, amihez egy trailert is kiadtak a készítők. Csekkoljátok!

Ingyenes lesz a Ratchet & Clank a jövő hónapban

A Sony visszahozza a Play at Home nevet viselő kezdeményezését, aminek a keretein belül ingyenes játékokkal és más ajándékokkal igyekszik megkönnyíteni a járvány miatt otthonmaradó játékosok dolgát.

PC-re is megjelenik a Days Gone

Újabb first-party PlayStation-exkluzívot költöztet át a Sony PC-re, ezúttal a Days Gone-nak örülhetnek majd a számítógépeken játszók. A cég állítólag a későbbiekben sem hagyna fel ezzel a jó szokásával.

2022-re csúszik a Gran Turismo 7 is

Noha nem sokkal ezelőtt még úgy tűnt, hogy hónapokon belül rávethetjük magunkat a Gran Turismo-sorozat legújabb illesztésére, erre végül idén már biztosan nem kapunk lehetőséget.

Hivatalos: új VR-szemüveg érkezik a PS5-höz

A Sony egyelőre különösebb konkrétumok nélkül, de hivatalosan is megerősítette, hogy új VR-szemüveg érkezik a PlayStation 5-höz, a headsetet pedig egy vadonatúj kontroller is kíséri majd.

Májusban folytatódik a Mythic Quest

A Lionsgate és a Ubisoft közös, videojáték-fejlesztőkről szóló sorozata, a Mythic Quest tavasszal megkapja a második évadát is. Az előzetes alapján megint akad majd jó pár kisebb-nagyobb problémája a fiktív MMORPG fejlesztőinek.