Hírarchívum - 2021. február

Lelőtték az Anthem fejlesztését

Régóta nem hallottunk már érdemlegeset az Anthem újraszabását célzó tervekről, így talán nem lep meg sokakat a hír, hogy a BioWare elengedte a projekt kezét. Az Anthem NEXT már nem fog napvilágot látni.

Returnal - a folyton változó bolygó

A Returnal legújabb előzetesének középpontjában a játéknak otthont adó planéta, az Atropos áll. Nem hétköznapi bolygó ez, ugyanis folyamatosan változnak a régiói, ezzel is megágyazva a roguelike horrorlövölde hangulatának.

A demóról szólt a legújabb Outriders Broadcast

A Square Enix és a People Can Fly közös közvetítése, az Outriders Broadcast legújabb adásában a holnap élesedő demó és a játék PC-s változata kapta a főszerepet.

Frissítve: Három címet kapott a Pókember 3

Régóta várunk már a Tom Holland-féle póktrilógia harmadik epizódjának pontos címére, ma viszont a vártnál többet kaptunk. A stáb tagjai három különböző címmel zavartak össze bennünket, de legalább megleshettünk egy-két képet a filmből.

Republic Commando - Switchen és PS4-en is

A rajongók által nagyra tartott Star Wars: Republic Commandóról már pletykálták, hogy az Aspyrnak hála kap egy modern konzolportot – ez a pletyka most hivatalos megerősítést nyert.

El Shaddai - tíz évvel a megjelenés után PC-re is jön

Az El Shaddai: Ascension of the Metatron egy platformerelemeket vad harcokkal keverő kaland, amely tíz évvel ezelőtt kizárólag konzolokra jelent meg. A játék alkotója szerint hamarosan PC-n is kézbe vehetjük.

Ingyen játszható a hétvégén az Anno 1800

Az Anno 1800 néhány éve visszatért a sorozat történelmibb vonulatához, és az ipari forradalom idején kellett bizonyítanunk menedzserképességeinket. A Ubisoft a legújabb szezon ünnepléseként, ingyenes játékra várja hétvégén az érdeklődőket.

Megkésve, de PS4-re is elér a Postal: Redux

Kisebb lemaradás után, de a PlayStation 4-en is célba ér a Postal felújított változata. A Postal: Redux, amely az eredetihez képest új pályákat és játékmódokat is tartalmaz, a jövő hónaptól nem csak a PC-sek és a switchesek kiváltsága lesz.

Pontos dátumot kapott az Arkham Horror-játék

Nemrég mozgás közben is láttuk, mit tud az Arkham Horror-társasok digitális testvére, most pedig a sztoriból ad ízelítőt a Mother's Embrace új előzetese, ami azt is elárulja, mikor várhatjuk a játékot.

Társasként tért vissza a Stardew Valley

Ha több száz óra után ráuntatok a virtuális kertészkedésre, akkor van egy jó hírünk: a nappali asztalán is folytathatjátok a farmotok kicicomázását! Két év titkos fejlesztés után megjelent a Stardew Valley: The Board Game.