Hírarchívum - 2021. május

Idén is elmarad a BlizzCon

Noha a BlizzConline miatt kevésbé fáj, a Blizzard bejelentette, hogy az idei BlizzCont sem rendezik meg a koronavírus-járvány miatt. Jövőre hibrid eseménnyel pótolna a fejlesztőcég.

Négymillió példánynál jár a Resident Evil: Village

A Capcom jelentése szerint remekül teljesít a kasszáknál a pár héttel ezelőtt megjelent Resident Evil: Village, és az egyelőre Nintendo Switch-exkluzív Monster Hunter Rise számaira sincs panasz.

The Last of Us-sorozat - Marlene a régi lesz

Újabb névvel bővült a The Last of Us-sorozat színészgárdája, ezúttal ráadásul egy ismerős színésznővel erősített az adaptáció: Marlene-t az eredeti megformálója játssza majd élőszereplős formában is.

Még az E3 előtt bemutathatják az új Switch-modellt

Lapértesülések szerint még az E3 előtt bemutathatják az erősebb Switch-modellt, a köznyelvben csak Switch Próként emlegetett konzolt, hogy a fejlesztők az expó alatt már bemutathassák a játékaikat rá.

Felújított változatot kap a Sonic Colors

Tegnap levetítették a Sonic-franchise harmincadik születésnapját ünneplő videósorozat, a Sonic Central első részét, amely több játékbejelentést is hozott magával. Lássuk őket!

Megjelenési dátumot kapott a Dying Light 2

A felvezetőkampánynak megfelelően Dying Light 2-streamet tartott tegnap a Techland, amely nem csak új gameplay trailert, hanem megjelenési dátumot is hozott magával.

Tizennégy percig mozog a Horizon: Forbidden West

Tegnap éjjel levetítették a State of Play legutóbbi adását, amelyben a Horizon: Forbidden West kapta a főszerepet: a Guerrilla Games egy közel negyedórás gameplay felvétellel készült a műsorra.

Befutott a Warhammer: Storm Ground utolsó trailere

A Sigmar szent követői, Nurgle rothadó csatlósai és a Nighthaunt lidércserege végre egymásnak esnek a Warhammer: Age of Sigmar - Storm Ground csataterein. Nézzetek bele a játékmenetbe, és csekkoljátok le a launch trailert is!

Az Among Us az Epic heti ajándéka

Ha eddig még nem próbáltátok ki a tavalyi év egyik legnagyobb indie őrületét, akkor most megtudhatjátok, hogy mire a nagy felhajtás. Az Epic Games Store e heti ingyenes játéka az Among Us.

Négy új Dragon Quest-játék a láthatáron

A harmincötödik születésnapját ünnepli a Dragon Quest, amelyet a Square Enix egy bejelentésekkel teletömött livestreammel koronázott meg. Négy új címmel bővül a sorozat, élen a Dragon Quest XII: The Flames of Fate-tel.