Hírarchívum - 2021. május

Új stúdiót nyitott a Crystal Dynamics

Habár a Crystal Dynamics legutóbbi alkotása, a Marvel's Avengers nem sikerült kimondottan fényesen, a stúdió mégis szélesebbre tárja a szárnyait. Crystal Southwest néven nyit új irodát a vállalat.

Dátumot kapott a Griftlands

Ha kedvelitek a Slay the Spire-jellegű deckbuildereket, akkor mindenképpen vessetek egy pillantást a Griftlandsre! A játék végre elhagyja a korai hozzáférést, hogy júniusban megérkezzen a végleges változata.

Ingyen Little Nightmares és Company of Heroes 2

Ha siettek, akkor két nagyszerű játékot zsebelhettek be ingyenesen a Steamen. A Sega a Company of Heroes 2-t és annak kiegészítőjét, az Ardennes Assaultot adja ingyen, míg a Bandai Namco a Little Nightmares teljes verziójával kedveskedik.

Far Cry 6 - gameplay, dátum és Macarena

A korábbi ígéreteknek megfelelően a Ubisoft végre mozgás közben is megmutatta a Far Cry 6-ot. A karibi gerillahadjárat minden eddiginél eszementebb fegyverekkel, egy véres bosszúsztorival vár bennünket idén októberben.

Távozott a Modern Warfare írója és dizájnere

Megfogyatkozott az Infinity Ward vezetősége, ugyanis a 2019-es Call of Duty: Modern Warfare vezető dizájnere és a játék narratív direktora is elhagyta a stúdiót. A páros valószínűleg együtt keres új munkahelyet.

Chivalry 2 - elindult a nyílt béta

Itt az idő, hogy kardot ragadjunk, hiszen ez a hétvége az Agatha Knights és a Mason Order összecsapásairól szól majd. A hónap végéig platformtól függetlenül bárki kipróbálhatja a Chivalry 2 korai verzióját.

Két új játékmóddal bővül a Ghostrunner

Túl kemény volt a Ghostrunner? Vagy esetleg ennél is több kihívásra vágysz? Akárhogy is legyen, a One More Level csapata kiszolgálja az összes cybernindzsa igényeit a játék következő frissítésében.

Új direktor állt a Cyberpunk 2077 élére

Komoly átszervezések zajlanak a Cyberpunk 2077 vezetőségében, miután a stúdiót elhagyta a játék küldetéstervezője, és posztot vált a projekt eddigi rendezője is. Az új direktor a tűzoltás folytatásáért és a DLC-csomagok leszállításáért felel majd.

Így kezdődik a Necromunda: Hired Gun

A negyvenegyedik millennium sötétségében szüntelenül dolgozó kaptárvárosok táplálják az emberiség háborús gépezetét. A Necromunda: Hired Gun egy elképesztően látványos intróval mutatja be ezt a reményvesztett univerzumot.

Szeptemberben érkezik az Aragami 2

Némi csúszást követően napra pontos megjelenési dátumot kapott az Aragami folytatása, egyúttal pedig egy gameplay trailer is érkezett, amely rövid betekintést enged az új részbe.