Hírarchívum - 2022. január

Készül a Crysis negyedik része

Miután Crytek hivatalos kínai BiliBili-oldalán felbukkant egy árulkodó fotó, a stúdió nem várt tovább, és hivatalosan is leleplezte a Crysis-sorozat negyedik felvonását. Konkrétumok egyelőre nem érkeztek, de egy teaser trailert már tudunk mutatni.

Rajzfilmes előzetesen az OlliOlli World

Már szinte a kanyarban van az OlliOlli World megjelenése, így most egy újabb kedvcsinálóval lepett meg minket a Roll7 és a Private Division. Az előzetesben látottakat inkább ne próbáljátok ki élőben!

Pár évig még biztos CoD-ozhatunk PlayStationön

Alaposan bevásárolt a Microsoft, ezzel pedig egy pillanatra bizonytalanná vált a Call of Duty-játékok sorsa a Sony platformjain. Phil Spencer megígérte, hogy tiszteletben tartják a meglévő megállapodásokat - no, de mit is jelent ez?

Az Unreal Engine 5-ön készül a Frost Giant RTS-e

Jó úton halad a Frost Giant Studios stratégiai játéka. A StarCraft 2 és a Warcraft III egykori fejlesztőiből összeverbuvált csapat közel 35 millió dollárt gyűjtött össze az Unreal Engine 5-ön készülő RTS-re.

Stranger of Paradise - így működik a harcrendszer

A Team Ninja Final Fantasy spin-offja jócskán eltér majd a JRPG-sorozat korábbi részeitől - le sem tagadhatná, hogy a Nioh alkotói dolgoztak rajta. A játék új harcrendszerét mutatja be a legújabb előzetes.

Mozgásban a Life is Strange: Remastered Collection

Egy héttel a premierje előtt a Square Enix végre élesben is megmutatta a remasterelt Life is Strange játékmenetét. A bő hatperces klip a Chrysalis első sorsdöntő jelenetét mutatja be.

Új IP-n, egy túlélőjátékon dolgozik a Blizzard

Ritkán esik meg az a nap, hogy vadiúj IP-t jelentet meg a Blizzard Entertainment. Az irvine-i fejlesztőbrigád bejelentette, hogy egy vadiúj túlélőjáték van náluk készülőben, ehhez toboroznak jelenleg alkalmazottakat.

Farming Simulator 22 - megvan a hárommillió

Több alkalommal is beszámoltunk már arról, hogy a Farming Simulator 22 különösen nagyot megy a kasszáknál, a készítők pedig a minap megerősítették, hogy fontos eladási mérföldkőhöz érkezett a játék.

Így támadhatunk meg másokat a Sniper Elite 5-ben

Aki szereti azzal büntetni magát, hogy másokat is beenged a játékába, örülhet: a Sniper Elite 5 egyik újdonsága az Invasion mód lesz, amelyben más játékosok is vadászhatnak ránk, miközben mi teszünk-veszünk Franciaországban.

Konzolokra és PC-re is megjelenik a Little Orpheus

Véget ért a Little Orpheus Apple-exkluzivitása, ami azt jelenti, hogy hamarosan konzolokra és PC-re is megjelenik majd a The Chinese Room platformere. A bejelentés mellé egy rövid trailert is kaptunk.