Hírarchívum - 2022. január

Három Star Wars-játék is készül a Respawnnál

Az Electronic Arts bejelentette, hogy három Star Wars-játék is készül náluk, ráadásul mindegyik a Respawn Entertainment égisze alatt. A Jedi: Fallen Order folytatása mellett egy lövölde és egy stratégia is a csőben van.

HWSW: Kifarolhat az ARM felvásárlásából az NVIDIA

Kútba eshet az IT-iparág egyik legjelentősebb akvizíciós üzlete, bennfentes források szerint az NVIDIA arra készül, hogy feladja azon szándékát, hogy 40 milliárd dollárért cserébe felvásárolja a brit ARM-ot.

Lessünk bele Guillermo del Toro Pinokkiójába!

Ha minden jól megy, idén Guillermo del Toro régi álma vágyik valóra: 2008 óta próbálja összehozni a saját feldolgozását a Pinokkióból. A füllentős fafiúcska filmje a Netflixre érkezik, és most mozgásban is láthatjuk.

Folytatódik a VR-os The Walking Dead

Újra megnyílik előttünk a zombilepte New Orleans a The Walking Dead: Saints & Sinners folytatásában. A Chapter 2: Retribution alcímű VR-játékért ismét a Skydance és a Skybound felel.

Kiadós trailert kapott a Stranger of Paradise

A Nioh-játékok alkotóinak Final Fantasy spin-offja egyre közelebb van a megjelenéshez, és most egy új előzetesben alaposabban is megismerhetjük a Jack Garlandra váró kalandokat.

Aranylemezre került az Elden Ring

Az Elden Ringre való várakozás hamarosan tényleg véget ér. A Taipei Game Show-n a fejlesztők megerősítették, hogy a szerepjáték aranylemezre került, tehát a februári megjelenés már biztos.

Áttekintő előzetesen a Pokémon Legends: Arceus

Napokon belül megjelenik a Pokémon Legends: Arceus, ami egy háromdimenziós irányból közelíti meg a játékuniverzumot. A legújabb előzetes elmond mindent, amit tudni érdemes róla.

Free-to-play modellre vált a Battlefield 2042?

Nyílt titok, hogy az Electronic Arts elégedetlen a Battlefield 2042 eladásaival és teljesítményével. Nem kizárt, hogy a kiadó úgy orvosolja majd a helyzetet, hogy free-to-play modellt kap a játék.

Dying Light 2 - ingyenes lesz a next-gen frissítés

Ha esetleg a hamarosan boltokba kerülő Dying Light-folytatást PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra szeretnéd megvásárolni, akkor jó hírünk van, mert később ingyen frissítheted a játékodat a PS5-ön és az Xbox Series X/S-en.

Februárban jön a Rabbids Invasion-film a Netflixre

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Rabbids Invasion: Mission to Mars. Az egész estés animációs film a Netflixen lesz majd megtekinthető, a történet pedig egy elfuserált Mars-misszió kalamajkáit meséli el.