Hírarchívum - 2022. január

Márciusban jön PC-re a rendezői Death Stranding

Napra pontos megjelenési dátumot és árcédulát kapott az Intel idei CES-műsorán bejelentett PC-s Death Stranding: Director’s Cut. A rendezői változat március végétől lesz majd beszerezhető.

Horizon: Forbidden West - így fut PlayStation 4 Prón

A Guerrilla Gamesnek jó híre van a Horizon-rajongóknak: aranylemezre került a Forbidden West. Ennek megünnepléseként egy rövid felvételválogatást is kaptunk, amit PlayStation 4 Prón rögzítettek.

Íme, a Games with Gold februári kínálata

A Games with Gold februárra is készült játékokkal, amelyet az Xbox-tulajok ingyen és bérmentve beszerezhetnek. Ez sem lesz egy eget rengető hónap, de talán valakinek épp ezek az alkotások hiányoznak.

Megérkezett az Epic Games Store friss ajándéka

Aki gigászi mechák csetepatéira vágyik, annak érdemes vetnie egy pillantást az Epic Games Store e heti ajándékára. A Daemon X Machina látványos küzdelmeket kínál, és most hét napig ingyen szerezhetjük be.

Dátumot kapott a Two Point Campus

Kórházigazgatóként épp eleget tettünk már, ideje, hogy megmutassuk, mit érünk egy egyetem élén. A Two Point Hospital alkotóinak legújabb menedzserjátékában egy kampuszért felelünk majd.

Crusader Kings III - közeleg a konzolos kiadás

A Paradox Interactive stratégiai játéka nem marad meg számítógépen, azt hamarosan az újgenerációs konzollal rendelkező játékosok is élvezhetik. Most megérkezett a konzolos verzió napra pontos dátuma.

Sosem látott felvételen a Star Wars 1313

A Boba Fett főszereplésével készült Star Wars 1313 sosem látta meg a napvilágot, hiszen a Star Wars átvételekor a Disney kukázta. A The Vault című YouTube-csatornának hála előkerült néhány jelenet, amin mozgásban láthatjuk a játékot.

A hétvégén újra megmutatja magát a Halo-sorozat

Az egyik hétvégi NFL-meccs szünetében vetítik majd le a Halo-sorozat következő előzetesét, így még többet láthatunk majd a Paramount+ kínálatába szánt adaptációról.

HWSW: Yettel néven folytatja a Telenor

Tavasszal megváltoztatja nevét a magyar piac egyik legrégebbi mobilszolgáltatója, a Telenor Magyarország. Az új márkát, a Yettelt Magyarország mellett Szerbiában és Bulgáriában vezeti be a cég - írja a HWSW.

Bejött a PUBG-nek a free-to-play modell

A PUBG sokáig tartotta a fizetős üzleti modelljét, pedig lényegében az összes konkurense free-to-play játékként igyekezett megkeseríteni az életét. A Krafton végül beadta a derekát, és váltott: ráadásul sikerrel.