Hírarchívum - 2022. január

Hamarosan bemutatkozhat az új James Bond

Miután Daniel Craig a tavalyi epizódban alakította utoljára a 007-est, a készítők gőzerővel kezdték el keresni az új James Bondot. A pletykák szerint akár már márciusban kiderülhet, hogy ki játszhatja legközelebb a legendás karaktert.

Steam Deck - bármikor abbahagyhatod a játékot

Miközben a Valve gőzerővel készül a Steam Deck rajtjára, bemutatta a kézikonzol egyik legfontosabb funkcióját. A Dynamic Cloud Syncnek hála ott folytathatjuk a játékot, ahol abbahagytuk - és a steames gépeink között is szabad lesz az átjárás.

Úgy néz ki, jöhet a Mortal Kombat-mozi folytatása

Noha az új Mortal Kombat-film nem örvendett éppen túl nagy népszerűségnek, úgy tűnik, a Warner szívesen látna egy folytatást is hozzá. Erről árulkodik legalábbis, hogy a hírek szerint már készül az anyag forgatókönyve.

Íme, a PlayStation Plus februári felhozatala

Talán nektek is volt egy kis hiányérzetetek az elmúlt hetekben, elvégre jó pár hónap után először történt meg, hogy nem szivárogtak ki a PlayStation Plus aktuális ajándékjátékai. Lássuk hát, hogy mi vár ránk - ezúttal a hivatalos bejelentés alapján.

Rekordévet tudhat maga mögött az Xbox

Sikeres évet tudhat maga mögött a Microsoft, ugyanis az Xbox-részleg tavaly tovább tudott növekedni, ráadásul a bevételek elérték a 16,28 milliárd dollárt, amivel még a tavalyi rekordjukat is felül tudták múlni.

Újabb videojátékos filmadaptáción dolgozik a Szikla

Napjaink egyik legjobban fizetett filmsztárja, Dwayne Johnson nemrég interjút adott a Men’s Journal magazinnak, ahol elárulta, hogy a világ egyik legnagyobb, legfaszább játékából készít filmadaptációt.

Közeledik az Apex Legends következő szezonja

Február elején elrajtol az Apex Legends következő, tizenkettedik szezonja, amiben bemutatkozik egy új hős, egy új játékmód, illetve a játék harmadik születésnapját is alaposan megünneplik majd az alkotók.

Közel 6 millió példánynál jár a Resident Evil: Village

A Capcom közzétette a legfrissebb pénzügyi beszámolóját, amiből kiderült, hogy ismét rekordprofittal zárt a japán kiadó, köszönhetően a klasszikus játékainak, a Resident Evil: Village-nek és a Monster Hunter Stories 2-nek.

Fillérekért szerezhető be a Skyrim és a Fallout 4

Már eddig is bagóért be lehetett zsebelni a Skyrim Anniversary Edition + Fallout 4 G.O.T.Y bundle-t, de a Microsoft most fogta magát, és még arra a kedvezményre is rátett egy lapáttal.

Valamikor nyáron rajtol el itthon a Disney+

Hivatalossá vált, hogy Magyarországon valamikor most nyáron rajtol majd el a Disney+ szolgáltatása, ráadásul hozzánk a Star kínálatával együtt érkezik majd meg az új streamingszolgáltató, ami egészen elképesztő médiakönyvtárat ígér.