Hírarchívum - 2022. október

Online akciójátékon dolgozik a Sony londoni csapata

A Sony már egy jó ideje nem csinál titkot belőle, hogy szeretne erősíteni a live service-játékok piacán: ilyen projekt készül a londoni stúdiójuknál is, amelyről most kiderültek az első részletek.

Somerville - már nem kell sokat várni a Playdead-alapító új játékára

Az indie fejlesztések rajongói mindenképpen figyeljenek oda a Somerville-re, hiszen a Playdeadet alapító Dino Patti legújabb játékáról van szó - ráadásul a jövő hónapban meg is jelenik!

Vízió is megkapja a maga sorozatát

Vízió történetét nyitva hagyta a WandaVízió, és a Marvel Studios vezetői természetesen meglátták ebben a lehetőséget: Paul Bettany karaktere is saját sorozatot kap majd.

Ingyenes játékkal készült a GOG a halloweenre

Javában zajlik a GOG halloweeni akciósorozata, ami mellől nem hiányozhat az ajándékjáték sem: néhány óráig még ingyen hozzáférhettek a Genesis Alpha One-hoz!

Henry Cavill kiszáll a The Witcher-sorozatból, Liam Hemsworth veszi át a helyét

Kiderült, hogy biztosan kap negyedik évadot a The Witcher-sorozat, azonban Henry Cavill nélkül folytatódik az adaptáció.

Továbbra is sínen van az Alan Wake 2 2023-as megjelenése

Habár egy ideje nem hallottunk az Alan Wake 2 felől, a Remedy megerősítette: továbbra is a jövő évre célozzák a nagysikerű horrorjáték folytatását. Mindeközben más projektek is készülnek a finn stúdiónál.

Sztorielőzetest kapott a Stray Blade

Acrea elfeledett tájain rengeteg veszély leselkedik ránk, arról nem is beszélve, hogy nem túl egyszerű elhagyni ezt a mágikus világot. A legújabb előzetes a Stray Blade történetébe enged némi betekintést.

PlayStation 5-re is megjelenik a Sable

Több mint egy évvel az eredeti premierje után végre PlayStation 5-re is ellátogat a Sable. A dűnék közti kaland ráadásul egy apró újdonsággal is kibővül.

Így kezdődik az Unholy, a Painkiller alkotóinak új horrorjátéka

A nemrég újra bemutatott Unholy most 16 percen keresztül pörög szakadatlanul. A People Can Fly csapatából kivált Duality Games hátborzongató horrorjátéka jövőre jelenik meg.

Kissé döcögős volt, de rekordokat döntött a Call of Duty: Modern Warfare II megjelenése

Tegnap végre az egész világon elérhetővé vált a Call of Duty: Modern Warfare II többjátékos módja. A játékosok eddig sosem látott számban özönlöttek a csatatérre, fittyet hányva a kezdeti technikai malőrökre.