Hírarchívum - 2022. október

Újabb előzetesen a netflixes Sonic Prime-sorozat

Végre megkapta hivatalos premierdátumát a Sonic Prime, a Netflix sajátgyártású sorozata, ennek apropóján pedig egy rövid kedvcsináló is érkezett.

Íme, a Games with Gold novemberi játékai

Ebben a hónapban is fukar kezekkel mért a Microsoft az Xbox Live Gold-előfizetők számára, lássuk, milyen játékokat kapnak ebben a hónapban!

Már 20 millióan játszottak az Assassin's Creed: Valhallával

Óriási népszerűségnek örvend a Ubisoft sikersorozatának legutóbbi tagja, az Assassin's Creed: Valhalla.

Befutott a Bayonetta 3 launch trailere

A mindenki kedvenc boszorkányának legújabb kalandjait magában foglaló Bayonetta 3 már elérhető Nintendo Switchre. A megjelenéshez pedig a szokásos előzetes is társult.

Ekkor érkezhet a Discord-integráció PlayStation 5-re

A régóta várt PlayStation 5-ös Discord-integráció egyre biztosabbnak tűnik, egy hiteles forrás alapján pedig azt is lehet tudni, mikor fog élesedni az alkalmazás.

Brit toplista: csak a második helyen rajtolt a Gotham Knights

Az elmúlt hét volt az év egyik legsűrűbbje megjelenések tekintetében, ennek ellenére a FIFA 23-at egyik újonc sem tudta megszorongatni.

Hamarosan a Galaxis Őrzőinek is hull a pelyhes

Ahogy a legtöbb Marvel-filmtől, A galaxis őrzőitől sem áll távol a humor, különösen az ünnepi különkiadásban, ami 2022. november 25-én debütál a Disney Pluson.

Paragon: The Overprime - hamarosan feltámad az Epic Games MOBA-ja

Egy koreai fejlesztőcég feltámasztja az Epic Games MOBA-ját az eredeti assetek segítségével, a korai hozzáférésű időszak pedig hamarosan kezdetét is veszi.

A LoL-rajongóknak sajnos még várni kell az újabb spin-offokra

Két League of Legends spin-off, a Conv/rgence és a Song of Nunu megjelenését is 2022-re tervezték, de a Riot Forge az egyik Twitter-posztjában közölte, hogy a két játék csak 2023-ban fog kijönni.

A folytatástrilógia karakterei is feltűnhetnek Damon Lindelof Star Wars-filmjében

Habár még erősen készülőfélben van, újabb részletek derültek ki a Lost alkotójának Star Wars-filmjéről - annyit már most elárulunk, hogy köze lesz a folytatástrilógiához is!