Hírarchívum - 2022. október

Jövőre landolhat a boltokban a Meta Quest 3

Noha a Meta nem verte nagydobra, a legutóbbi üzleti jelentésében elhinti, hogy jövő érkezik a harmadik generációs Meta Quest.

A Raidek folytatják a Call of Duty: Modern Warfare II történetét

Nem ér véget a stáblistával a Call of Duty: Modern Warfare II cselekménye. A Task Force 141 és a Los Vaqueros történetét a Spec Ops mód új kihívásai, a Raidek viszik tovább.

Forspoken - így működik a varázsparkour

Athia varázslatos világában nem csak a harchoz használhatjuk Frey Holland mágikus képességeit. A hatalmas nyílt világ felfedezése közben is jó szolgálatot tesznek ezek a varázserők.

Hátborzongató sztorielőzetesen a The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me

A jövő hónapban újabb epizóddal bővül a Supermassive Games horrorantológiája, a The Dark Pictures. Lássuk, milyen borzalmak várnak a The Devil in Me főszereplőire!

A játék teljesítményét célozza a Gotham Knights következő frissítése

A Gotham Knights optimalizálatlansága jelentősen beárnyékolta a játék megjelenését. A jó hír az, hogy a WB Games Montréal utólag is igyekszik stabilabbá tenni a denevérnövendékek kalandját.

Rövid launch traileren a God of War: Ragnarök

Beköszöntött a fimbulwinter, így már nincs messze a mindent elpusztító ragnarök eljövetele sem. Ugye ti is készen álltok Kratos és Atreus legújabb kalandjára?

Történelemleckére hív a World of Warcraft: Dragonflight

A Dragonflight megjelenése előtt a Blizzard a Legacies videósorozat epizódjaival hangol bennünket az új kalandokra. Az első felvonásban az idő őrzője, Nozdormu tart egy kis történelemleckét.

Már nyereséges az Xbox Game Pass, ám az áremelkedés elkerülhetetlen

Phil Spencer egy interjúban beszélt az Xbox Game Pass sikerességéről, illetve a hardverek és szolgáltatások áremelkedéséről.

A Simpson család animeként tiszteleg a Death Note-nak halloween alkalmából

Mit kezdene a Simpson család, ha a kezükbe kaphatnák a Death Note-ból jól ismert füzetet? A sorozat halloween alkalmából ismét egy különleges összeállítással készült, az egyik epizód pedig a Death Note előtt tiszteleg.

Nem jelenhet meg Japánban a The Callisto Protocol

Szomorú hír érkezett, mely elsősorban a japán horrorjáték-rajongóknak lehet fájdalmas, ugyanis nem jelenhet meg a The Callisto Protocol a szigetországban.