Hírarchívum - 2022. október

Ekkor jelenik meg a Wo Long: Fallen Dynasty

A Nioh-játékok készítőinek új fejlesztése, a Wo Long: Fallen Dynasty a jövő év elején érkezik majd.

Kiderült, milyen hosszú lesz a Resident Evil 4-remake

Aki játszott az eredetivel, annak nem okoz majd meglepetést a remake hossza: a horrorjáték mai viszonylatban sem mondható rövidnek.

James Gunn lett a DC Studios fejese

James Gunn, az Öngyilkos Osztag és a Békeharcos alkotójának munkáját Peter Safran producer fogja segíteni a DC képregényfilmes részlegén, mint társelnök és társvezérigazgató.

Abby szinkronszínésze szívesen visszatérne a karakterhez a The Last of Us: Part II-ból

Abby karakterének szinkronszínésze, Laura Bailey szívesen visszatérne a karakteréhez annak ellenére, hogy mennyire megosztó lett.

Részletes bemutatón a God of War: Ragnarök harcrendszere

A God of War: Ragnarök minden tekintetben nagyobb és jobb lesz az elődjénél. Most egy hosszabb videóban mesélnek a készítők a játék harcrendszeréről és az ellenségekről, akik az utunkat fogják állni.

Megjelent a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin új kiegészítője

Végre megérkezett a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin legújabb kiegészítője, mely számos újdonságot hozott magával, köztük ellenségeket, felszerelést, sztoriküldetéseket és egy extranehéz módot.

Újabb Age of Empires készül mobilokra

Még mindig nem fogytunk ki az Age of-hírekből, a Microsoft ugyanis azt is bejelentette, hogy újabb mobilos játékkal készül a rajongók számára.

Az Age of Mythology is megkapja a maga újrázását

Az Age of Empires-sorozat huszonötödik születésnapja apropóján jelentette be a Microsoft, hogy az Age of Mythologyt is visszahozza egy újrakiadás erejéig.

Konzolokra tart az Age of Empires

A Microsoft az Age of Empires-sorozat huszonötödik szülinapja apropóján jelentette be, hogy a második és a negyedik rész elérhetővé válik Xbox-konzolokon is.

Megérkezett az első hivatalos kép a Fallout-sorozatból

Az Amazonnál is bekészítettek egy kis meglepetést a Fallout-franchise huszonötödik születésnapjára: íme, az első kép a készülőfélben lévő sorozatról!