Hírarchívum - 2022. október

Újra elérhetőek a PC-s Dark Souls II: Scholar of the First Sin online funkciói

A FromSoftware újra aktiválta a Dark Souls II: Scholar of the First Sin online funkcióit PC-n, azonban nem csak jó hírekkel szolgált. Azt is bejelentette, hogy a Dark Souls: Prepare to Die Edition véglegesen offline marad.

Hivatalos: Henry Cavill újra Superman lesz

A színész egy Instagram-videóban erősítette meg formálisan is, hogy a közeljövőben ismét eljátssza majd az Acélember karakterét.

Horrorisztikus trailerrel jelentkezett a Redfall

Habár a Redfall nem igazán veszi komolyan magát, a halloween apropóján azért betáraztak a fejlesztők egy kifejezetten horrorisztikus kedvcsinálót.

Halloween alkalmából a The Quarry karakterei is jelmezbe bújnak

Az egy hétig ingyenesen letölthető DLC lehetővé teszi, hogy a méltán ismert horrorjáték karakterei retró kosztümökben küzdjenek a túlélésért. A 2K Games természetesen további meglepetéseket is tartogat a halloweeni időszakra.

Xboxra is befuthat az Age of Empires II, ráadásul hamarabb, mint gondolnád!

Ma ünnepli a huszonötödik évfordulóját az Age of Empires, a PEGI pedig Xbox-konzolokra is besorolta az Age of Empires II-t. Úgy tűnik, akár ma befuthat a legendás RTS konzolos átirata.

Szándékos lehetett a Star Wars: Eclipse legutóbbi szivárogtatása

A napokban néhány érdekes infót tudhattunk meg a Star Wars: Eclipse karaktereiről és a történetről. Az iparág bennfentesei szerint ez egy szándékos húzás volt a Quantic Dream részéről.

PlayStation 5-re is megérkezik a Discord-integráció

Az xboxosokhoz nemrég érkezett meg a Discord voice chatje, de úgy néz ki, hogy a PlayStation 5-ön játszó csapattársakat sem kell már sokáig kihagyni a buliból.

Egy túlélőjátékot és egy online lövöldét is készít a Sniper: Ghost Warrior csapata

A CI Games felvázolta a következő öt évre szánt terveit, melyek közt nem csak a Lords of the Fallen rebootja szerepel. A lengyelek két vadiúj IP-vel is megpróbálkoznak.

Új halloweeni eseménnyel vár az Overwatch 2

A Junkenstein's Revenge után egy újabb kooperatív PvE-küldetéssel vár bennünket idén az Overwatch 2 Halloween Terror eventje. Természetesen a hátborzongató skincsomagok ezúttal sem maradnak el.

Warhammer 40.000: Darktide - bemutatkozik a koponyatörő

Újabb játszható kasztot mutatott be a Warhammer 40.000 Darktide fejlesztőcsapata. Az Ogryn koponyatörő hatalmas méretéhez csak a nyers ereje fogható, így mindig hasznos csapattárs lesz a frontvonalon.