Hírarchívum - 2022. október

Már végigjátszható a Dragon Age: Dreadwolf

Jó hírekkel szolgált a BioWare: továbbra is jó ütemben halad a Dragon Age: Dreadwolf fejlesztése, már az elejétől a végéig játszható állapotban van a játék.

Ezt hozza majd a Marvel's Midnight Suns Season Passe

Habár az alapjáték még meg sem jelent, a kiadó már a Season Passt promózza a legújabb videójában. Egy rég látott karakter is színre lép majd benne.

Túl a 7 millión a Nioh-franchise

A Team Ninja csapata bizonyára pezsgőzhet, hiszen a Nioh első és második része már több mint 7 millió példányban kelt el.

Még meg sem jelent a The Callisto Protocol, de már a folytatáson gondolkodnak a fejlesztők

Ugyan a The Callisto Protocol csak decemberben fog megjelenni, Glen Schofieldnek már konkrét tervei vannak a folytatással kapcsolatban.

Mindkét alapítója elhagyta a Rocksteady csapatát

Sefton Hill és Jamie Walker 2004-ben alapította meg a Rocksteady Studios csapatát, most pedig együtt távoznak a stúdiótól. Ezzel új menedzsment alá került a Suicide Squad: Kill the Justice League.

Kojima már megint a lehetetlent ígéri

Jól tudjuk, hogy Hideo Kojima a csillagokat is képes leígérni az égről, a japán játéktervező pedig most sem hazudtolta meg magát. Az állítása szerint az új játéka alapjaiban változtathatja meg nem csak a játék-, de a filmipart is.

Frissítve: Naná, hogy kiszivárogtak a PlayStation Plus Essential novemberi játékai!

Ahogy az lenni szokott, most is idő előtt szivárogtak ki a PlayStation Plus Essential-szintjének ajándékai, lássuk, mire számíthatunk legközelebb!

God of War: Ragnarök - csak utólag érkezik a fotómód

Sokak számára apróság, de mi akkor is megsiratjuk egy kicsit: a Santa Monica Studio bejelentette, hogy csak később, valamikor a megjelenése után kap fotómódot a God of War: Ragnarök.

Új AAA-kategóriás játékot fejleszt a Naughty Dog

A Sony egyik friss álláshirdetéséből kiderült, hogy egy új, blockbuster kaliberű játékot készít a Naughty Dog csapata. A projektben a PlayStation Studios Visual Arts csapata is közreműködik.

Készül a The Witcher remake-je

A CD Projekt RED hivatalosan is bejelentette: komplett remake-et kap az eredeti, 2007-ben bemutatott The Witcher. A játék alatt az Unreal Engine 5 duruzsol majd.