Hírarchívum - 2022. október

Egy terraformált és kolonizált holdra látogat az Apex Legends

Pár nap múlva beköszönt az Apex Legends tizenötödik évada, melynek legizgalmasabb újdonságait az új gameplay traileren ismerhetjük meg részletesebben: Cleo mellett bemutatkozik a Broken Moon pálya is.

Sötét titkokkal és elhagyatott óceánjárókkal vár az 1899

A Dark-sorozat alkotóinak következő hátborzongató projektjéről még mindig nehéz lenne pontosan megmondani, hogy miről fog szólni, de a legújabb előzetesben talán már némileg kezd körvonalazódni a sztori.

A Hangya és a Darázs: Kvantumánia - itt az első trailer

Végre megnézhetjük akció közben is, hogy miként fog festeni Scott Lang és a titokzatos Kang összecsapása a kvantumbirodalomban, melynek forgatókönyvéért Jeff Loveness felel.

Véget vetettek az egyik ősi Silent Hill 2-es rajongói elméletnek

Sokan a világ legjobb horrorjátékaként tartják számon a Silent Hill 2-t, melynek egyik legfontosabb és egyben legtöbbet firtatott része a játék nyitányaként is funkcionáló tükrös jelenet. Ezzel kapcsolatban egy régi teóriát cáfoltak meg a fejlesztők.

Next-gen frissítést kap a Fallout 4

Az egyelőre eléggé szűkszavú bejelentés szerint a Bethesda Softworks legendás posztapokaliptikus játéka végre next-genesedik, és teljes pompájában lesz látható a Sony és a Microsoft konzolján is.

Steelrising - novemberben jön az első sztorikiegészítő

Még éppen csak hogy levertük XVI. Lajos gonosz automatonjait, Aegisnek ismét a francia nép segítségére kell sietnie. Ezúttal a Hôpital Saint Louis-ban teszünk majd rendet egy új boss és jó pár új fegyver kíséretében.

God of War: Ragnarök - csak óvatosan, már terjednek a spoilerek az interneten!

Egy sajtópéldánnyal rendelkező játékos osztott meg néhány spoileres screenshotot, nem árt a következő napokban óvatosan böngészni a Twittert és a Redditet!

Nem igazán mozgatta meg a PC-seket az Uncharted-kollekció

A steames számok alapján nem aratott túl nagy sikert az Uncharted: Legacy of Thieves Collection számítógépes változata.

Frissítve: Bayonetta 3 - a sajtóértesülések ellentmondanak Hellena Taylor sztorijának

Folytatódik a Bayonettát alakító színésznő által kirobbantott sztori, csak épp furcsa irányt vett: több újság forrása is állítja, hogy Hellena Taylor nem mondott igazat.

Egy korszak vége: lehúzta a rolót a Miniclip

Pontosabban maga a cég működik tovább, de az a weboldal, amely egykor a számtechórák sztárja volt, nincs többé.