Hírarchívum - 2022. november

HWSW: Az USA is gáncsolhatja az MS-Activision üzletet

A Microsoft és az Activision felvásárlási ügylete egyre több régióban szúrja a versenyhatóságok szemét. Most az USA-ban akaszthatják meg - vagy gáncsolhatják el végleg - a folyamatot.

Hangjáték lesz a Splinter Cellből

Tudjuk, hogy a Ubisoft előszeretettel kísérletezik az új platformokkal és az alternatív médiumokkal, ezt viszont mi sem láttuk jönni: rádiós hangjáték lesz a Splinter Cellből, amely pénteken kezdetét is veszi!

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

A következő napokban ráfordulunk az év végi hajrára, a kiadók és fejlesztők mostanság lövik majd el a maradék puskaporukat. Lássuk, mi vár ránk ezen a héten!

Assassin's Creed: Valhalla - tudnivalók a The Last Chapter DLC-ről

December 6-án megérkezik az Assassin's Creed: Valhalla utolsó fejezete. A legújabb kedvcsinálóból megtudhatjuk, hogyan vághatunk majd bele az ingyenes sztorikiegészítőbe.

PC-re is megjelenhet a Gran Turismo 7?

A Sony lassan, de biztosan PC-re is átköltözteti a korábban PlayStation-exkluzív játékokat. Könnyen meglehet, hogy ez alól a Gran Turismo 7 sem lesz kivétel, Kazunori Yamauchi legalábbis nem tiltakozna az ötlet ellen.

Kedden mutatkozik be a Far Cry 6 titokzatos DLC-je

Nem sokat tudunk a Far Cry 6 következő DLC-jéről, a Lost Between Worldsről, ez azonban hamarosan megváltozik. A Ubisoft egy élő adásban leplezi le a csomag tartalmát.

Frissítve: The Callisto Protocol - kiszivárgott az első félóra

Napokon belül megjelenik a The Callisto Protocol, de úgy tűnik, a Striking Distance Studios alkotása sem úszta meg további szivárgások nélkül. Az internetre felkerült a játék első félórája.

Overwatch 2 - a csatatérre lép Rammatra

December 6-án veszi kezdetét az Overwatch 2 második szezonja, amely egy új játszható karaktert is hoz magával. Rammatra a szívós tankok sorát erősíti - lássuk, miket tud majd!

Valaki már streameli a Need for Speed: Unboundot

Majdnem egy teljes hét van még hátra a Need for Speed: Unbound megjelenéséig, valaki azonban a vártnál előbb jutott a játékhoz, az élményeit pedig nem volt rest megosztani a Twitch nézőközösségével sem.

Úgy tűnik, idén is ajándékokkal fog elárasztani minket az Epic Games Store karácsonykor

Egy szavahihető szivárogtató buktatta le az Epic Games nagy tervét, miszerint megtartja az utóbbi években tanúsított jószokását, és karácsonyra készülődve, illetve az ünnepek alatt naponta új játékot ad a játékosoknak.