Hírarchívum - 2022. november

Nintendo Switch Sports - végre megérkezett a golf

Jó pár hónapnyi várakozás után először érkezik új sportág a Nintendo sportjátékába, végre megragadhatjuk a virtuális golfütőinket, és nekieshetünk mind a 21 új pályának.

Open world játék lesz a The Witcher Remake

Ha valaki azt hitte, hogy a remake nem lesz több holmi grafikai tuningnál és pár magasabb felbontású textúránál, akkor az ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna. A fejlesztők még az alapokat is újragondolják.

A Street Fighter harcosai is ellátogatnak a Fall Guysba

December elején érkezik az ingyenes Fall Guys harmadik évada, ám a hátralévő napokban sem maradunk újdonságok nélkül! Ezúttal Ryu és Cammy világába látogathatunk el a világ legkeményebb babszemeivel.

Dátumot, friss fejlesztői videót kapott a The Settlers: New Allies

Hosszú kihagyás után újra jelentkezett The Settlers rebootja, a helyzetjelentés pedig sok érdekességet hozott: új fícsörök, konzolos verziók és fix megjelenési dátum, ami ráadásul nincs is túl messze.

Játékosrekordot döntött Steamen a Red Dead Redemption 2

Három évvel ezelőtt jelent meg PC-n a Red Dead Redemption 2, de még sosem játszottak egyszerre annyian vele egyszerre, mint az elmúlt hétvégén.

Hogy halad az UFL fejlesztése?

Újra megmutatta magát a FIFA - vagyis az EA Sports FC - nagy kihívója, az UFL. A Strikerz egy jókora fejlesztői videóban számolt be a futballjáték alakulásáról.

A Criterion szívesen készítene újra Burnoutot

Pár napon belül kigurul a Criterion garázsából a Need for Speed: Unbound. Habár a stúdió ezzel újra átvette a franchise feletti gyámságot, szívesen visszatérnének a Burnout-sorozathoz is.

Bemutatkozott a Starship Troopers: Extermination

Nagy erővel tér vissza a videojátékos szférába a Starship Troopers. A Terran Command után most bemutatkozott az Extermination is, amely 12 játékost ereszt az arachnidok végtelen hordái ellen.

Half-Life: Alyx - négy óra játékot ígér a remekül sikerült Levitation mod

A Half-Life: Alyx valószínűleg az egyik legjobb VR-játék, ami valaha készült, és szerencsére a kiváló modoknak sem vagyunk híján.

Brit toplista: tarolt a FIFA a Black Friday hetén

Alaposan felforgatta a brit játékeladási toplistát a Black Friday, de a leárazásokból (és persze a focivébéből) végül a FIFA tudott a leginkább profitálni.