Hírarchívum - 2022. november

Idegen dimenziókba hív a Far Cry 6 új DLC-je

Alaposan ledobja az ékszíjat a Far Cry 6 következő nagy kiegészítője. Idegen entitások, szilánkokra tört dimenziók és eddig sosem látott kihívások várnak a Lost Between Worldsben.

The Super Mario Bros. Movie - megérkezett a második előzetes

Saját Nintendo Directet kapott a jövő áprilisban moziba kerülő The Super Mario Bros. Movie. Az új előzetesben Princess Peach és Donkey Kong is feltűnnek.

Újraindult az eredeti Call of Duty: Warzone

Az Activision újraindította az eredeti Warzone-játékot, ami ideiglenesen szünetelt, amíg a Call of Duty: Warzone 2.0 szerencsésen meg nem érkezett a játékosokhoz.

Már PS5-ön is elérhető a PlayStation Tournaments

A Sony Interactive Entertainment igyekezett korszerűsíteni az esport világát egy, az újgenerációs konzolhoz készített platformmal: a PlayStation Tournaments frissített verziójával.

Már elérhető a Splatoon 3 legújabb frissítése

A Nintendo bejelentette, hogy november 29-én, azaz ma egy nagyszabású kiegészítést kap a Splatoon 3 - a Version 2.0.0 frissítés számos új móddal, eszközökkel és egyéb funkciókkal bővíti a játékot.

Decemberben is tartogat meglepetéseket az Xbox Live Gold

Az Xbox Live Gold-előfizetéssel rendelkező játékosok a következő hónapban sem fognak unatkozni: elérhető lesz a Colt Canyon és a Bladed Fury is.

Egy bug szabotálja a Pokémon: Scarlet & Violet online csatáit

Bár az új Pokémon: Scarlet & Violet az egyik leggyorsabban fogyó epizód a franchise történetében, azért még mindig találnak a játékosok apróságokat, amik javításra szorulnak benne.

Ezt tudja az egyik leggépigényesebb Minecraft-mod

Érkezett egy vadonatúj videó a Minecraft Physics Mod Próról, melyen mindenki megcsodálhatja, hogy milyen látványra képes az egyik legrealisztikusabb Minecraft-mod.

A Bohemia Interactive fellép a kamu háborús videók ellen

Az Arma 3 megjelenése óta időről időre megesik, hogy egyes híroldalak a játékból származó felvételeket mutatják be valóságként. Az ukrán-orosz háború kitörésével a jelenség viszont új szintre lépett.

Friss látnivalókon a Metro 2033 Legacy

Ha mindig is érdekelt volna, hogy mi történt a Sparta-főhadiszállással a Metro: Last Light eseményei után, akkor ez a rajongói fejlesztésű mod pont neked készül! Trailert és pár screenshotot is kapott a Metro 2033 Legacy.