Hírarchívum - 2022. november

Marvel's Midnight Suns - üdv a főhadiszálláson!

Közeleg a Marvel's Midnight Suns megjelenési dátuma, ezzel együtt pedig egyre több látnivalóval kényesztetik el a fejlesztők a rajongókat. Most a játékbeli főhadiszállásunkat nézhetjük meg közelebbről.

Óriási mérföldkövet lépett át az Ace Combat 7: Skies Unknown

Hatalmas népszerűségnek örvend az Ace Combat 7: Skies Unknown, most pedig egy óriási mérföldkövet lépett át az eladások tekintetében.

Kivonulnak Kínából a Blizzard Entertainment játékai

Nem újítja meg a kiadói kapcsolatát a NetEase és a Blizzard Entertainment, így jövő januártól számos Blizzard-játék forgalmazása és támogatása megszűnik Kínában.

Javul a Discord-integráció és a játékrögzítés Xboxon

Nagyszerű újdonságokat hoz az Xbox One és Series-konzolok novemberi frissítése. Hamarosan jóval rugalmasabb lesz a csevegés Discordon, és a játékfelvétel is saját applikációt kap.

Bemutatkozott a The Dark Pictures Anthology: Directive 8020

A széria szokásaihoz híven ismét a legutóbbi epizód legvégén lepleződött le a The Dark Pictures Anthology következő felvonása. A Directive 8020 egy hátborzongató sci-fi történetnek ígérkezik.

Meglepetés: ismét csúszik a Dead Island 2

Szörnyen hepehupás volt a Dead Island 2 fejlesztése, de a váratlan csúszások sora még nem ért véget. A legutóbbi dátumhoz képest további három hónapot késik a zombis játék.

HWSW: Egyre több gamert tanít móresre a Microsoft

Miközben a játékosok általánosságban kevesebb bejelentést tettek, megtöbbszöröződött a szabálysértő Xbox-fiókok elleni proaktív fellépés a Microsoftnál az idei első félévben - írja a HWSW.

Winter Soldier is csatlakozik a Marvel's Avengers csapatához

Bizony, még mindig kap lényegi frissítéseket a Marvel's Avengers! Hamarosan Bucky Barnes, azaz a Tél Katonája is csatlakozik a Bosszúállók brigádjához.

Túl drága lett volna, ezért kapott kaszát az Xbox streamingdoboza

A Project Keystone egy olcsó és rugalmas megoldásként hozhatta volna a nappaliba az Xbox Cloud Gaminget, a redmondiak azonban a gyártási költségek mellett nem tudták belőni a kívánt árazást.

Több új projekten dolgozik a God of War: Ragnarök fejlesztőcsapata

Mi azért reméljük, hogy karácsonykor kiadós pihenő vár a Santa Monica Studio csapatára, de az mindenképpen jó hír, hogy már most mozgalmas jövő áll a God of War: Ragnarök fejlesztői előtt.