Hírarchívum - 2022. november

Most Apple TV+- és Apple Music-előfizetés is jár az Xbox Game Pass Ultimate mellé

Egymás markába csapott az Apple és a Microsoft, így az Xbox Game Pass Ultimate előfizetői most három hónap Apple TV+- és Apple Music-hozzáférést válthatnak be.

Felsorakoznak a Fire Emblem Engage hősei

Tizenkét gyűrű begyűjtésére, velük pedig Elyos királyságának megmentésére vállalkozhatunk az új Fire Emblem-játékban. Előtte azonban érdemes megismerkednünk egy kicsit az új szereplőkkel.

Látványos előzetest kapott a World of Warcraft: Dragonflight

Már csak egy karnyújtásnyira van a World of Warcraft: Dragonflight megjelenése, így itt az ideje, hogy egy látványos kedvcsinálóval készüljünk a sárkányok érkezésére.

Új karakterrel és pályával indult a MultiVersus második évada

A MultiVersus második évadához csatlakozik Marvin, a marslakó és egy új helyszín is, méghozzá a Trónok harcából ismert trónterem Királyvárból.

Fizetős lesz a Cyberpunk 2077 DLC-je

A találgatások miatt a CD Projekt RED külön leszögezte, hogy a Phantom Liberty nem egy ingyenes DLC lesz.

Bejelentették a Grammy jelöltjeit: már videójátékok zeneszerzőit is díjazzák

Néhány hónappal ezelőtt a Recording Academy bejelentette, hogy öt új kategóriával bővítik az éves Grammy-díjátadót: végre itt is elismerik a videójáték-zenéket!

November végén sem hagy játék nélkül a Game Pass

A Microsoft bejelentette, hogy november végéig újabb játékok érkeznek az Xbox Game Pass kínálatába, miközben sajnos sok cím le is kerül a támogatott anyagok listájáról.

Megjelent a Sonic Frontiers ingyenes Monster Hunter-kiegészítője

A Capcommal összefogva egy Monster Hunter-csomagot állítottak össze a fejlesztők, amiben akad egy minijáték és különböző outfitek is.

Új köntöst kap a Puss in Boots: The Last Wish

A már szinte valósághű animációkat gyártó DreamWorks tesz egy 180 fokos fordulatot, és teljesen más stílusban gyártja le az új trailerrel jelentkező Puss in Boots: The Last Wisht.

Már elérhető a Resident Evil Re:Verse legújabb frissítése

Amellett, hogy egy új helyszínt biztosít, több nosztalgikus skint is elérhetővé tett a játékosok számára a Capcom.