Hírarchívum - 2022. november

Csúszik a Forever Skies megjelenése

A Forever Skies demóját több mint 80 ezer játékos próbálta ki, akik számos pontatlanságról panaszkodtak, így a várva várt megjelenés is belecsúszik sajnos a jövő évbe.

Legyél udvarias Japánban, vagy nem lesz konzolod!

Japánban a Nintendo frissítette az általános szerződési feltételeit, hogy az ügyfélszolgálati munkatársak visszautasíthassák a bunkó játékosokat.

Pénzért adták Steamen az ingyenes Superman-demót

A látványos, Unreal Engine 5-tel készült techdemót ellopták, és 11 dollárért árulták az interneten.

A Transformers: EarthSpark is az elfogadás útjára lép?

A Transformers-franchise egyik gyermekeknek szóló darabja bemutatta az első nonbináris transzformerét.

Felsorakoznak a The Game Awards 2022-es jelöltjei

December felé araszolva ideje rákészülnünk az év legnagyobb videojátékos díjátadójára. Geoff Keighley bandája kihirdette a trófeára esélyes címek listáját.

Iszonyatos sebességgel viszik a God of War: Ragnarököt

Nemcsak a kritikusoknál, de a kasszáknál is elsöprő sikert arat a God of War: Ragnarök. Kratos és Atreus legújabb kalandja egy nap alatt lekörözte a 2018-as előd első heti eladásait.

Warhammer 40.000: Darktide - bemutatkozik a Psyker

A Warp káoszának pusztító ereje könnyen őrületbe kergeti a halandókat. Csak kevesen képesek megzabolázni ezt a szörnyű energiát úgy, mint az Impérium misztikus psykerei.

Dátumot kapott a The Witcher 3 next-gen változata

Már régóta vártuk, de a jövő hónapban végre megérkezik a The Witcher 3 újgenerációs konzolokra szabott változata. A frissítés ingyenes lesz a játék eddigi tulajdonosainak.

A ZA/UM tulajdonosai reagáltak a kirúgott alkalmazottak vádjaira

Miután a Disco Elysium kirúgott fejlesztői pénzügyi csalással vádolták a ZA/UM új tulajdonosait, a vállalat képviselői is megszólaltak az egyre csúfabb üggyel kapcsolatban.

Pentiment - launch traileren az Obsidian új RPG-je

A középkori kódexlapok illusztrációi elevenednek meg az Obsidian legújabb szerepjátékában, a Pentimentben. A játék holnap megérkezik, csekkoljátok az utolsó előzetesét!