Hírarchívum - 2022. november

Brian Waggoner nem lehet tovább a Crystal Dynamics szóvivője

Brian Waggoner a Marvel's Avengers szóvivőjeként dolgozott, mióta 2021-ben csatlakozott a Crystal Dynamicshoz. Nyilvánosságra került sértő tweetjei miatt azonban nem folytathatja pályafutását.

Úgy néz ki, nem lesz God of War: Ragnarök DLC

A God of War: Ragnarök rendezője, Eric Williams azt nyilatkozta, hogy szívesebben dolgozna a közeljövőben egy másik projekten.

Toy Story-frissítést kap a Disney Dreamlight Valley

A Toy Story huszonhetedik születésnapja alkalmából Woody és Buzz is csatlakozik Dreamlight Valley lakóihoz.

Úgy tűnik, nagy költségvetésű PC-s játékon dolgozik a Netflix

Habár a Netflix eddig a mobilos piacon próbálkozott, a jelek szerint egy nagy költségvetésű PC-s játék fejlesztésébe is belevágott a Los Angeles-i stúdiójával.

A fejlesztők bezárása után elérhetetlenné teszik a Deus Ex GO-t is

Ahogy arról mi is beszámoltunk, nem sokkal az átnevezése után bezárták a Square Enix Montréalt, most pedig kiderült, hogy néhány játékának is búcsút int az új tulajdonos.

Két évet biztosan várnunk kell az Andor második évadára

Ma megjelent a Disney+ kínálatában az Andor évadzárója, ezzel azonban még nincs vége a sorozatnak, hiszen azt eredetileg is kétévadosra tervezték.

Tarolt az Elden Ring az idei Golden Joystick Awardson

Idén már negyvenedik alkalommal rendezték meg a Golden Joystick-díjátadót, ahol a játékosok szavazhatták meg az elmúlt év legjobb játékait.

Újra belenézhetünk a Sherlock Holmes: The Awakened remake-jébe

A tegnap esti Golden Joystick-díjátadón levetítettek egy új előzetest a Sherlock Holmes: The Awakened remake-jéből is. Csekkoljátok!

Minden, amit a Warhammer 40.000: Darktide-ról tudnod kell

Alig egy hét van hátra a Warhammer 40.000: Darktide megjelenéséig, de a Fatshark csapata addig sem hagy látnivaló nélkül minket.

Feltámasztják az Xbox 360 kontrollerét

A Duke után az Xbox 360 kontrollerét is feltámasztja a Hyperkin: a régi-új kontroller a klasszikus fizimiskával, de némileg modernizált formában érkezik.