Hírarchívum - 2022. november

Új trágárságszűrőt kapott a The Sims 4

Az EA egyik legnépszerűbb játéka garantálja a szórakoztató perceket, de a játékosai néha elég huncutok... Emiatt a The Sims 4 kapott egy trágárságszűrőt.

Óriási sikert aratott az Elden Ring-társasjáték Kickstarter-kampánya

Hatalmas sikert aratott a hivatalos Elden Ring-társasjáték Kickstarter-kampánya; újabb részleteket és egy rövid videót is kaptunk a jó hír mellé.

Újabb relaxáló videón a Hogwarts Legacy világa

Folytatódik a Hogwarts Legacy marketingkampánya, most közel 20 percig gyönyörködhetünk a játék világának őszi tájképében.

Hamarosan befejeződik a Lies of P fejlesztése

Ugyan még nincs pontos megjelenési dátuma a Lies of P-nek, a fejlesztése kitűnően halad, és immár az utolsó fázisába lépett - jelentette be a játék vezető rendezője.

Élőszereplős kedvcsinálón a The Callisto Protocol

Ugyan a The Callisto Protocol már megkapta a launch trailerét, nem maradunk előzetes nélkül a megjelenés hete előtt sem.

Konzolokra tarthat a Valorant

A Riot Games nagy sikerű multiplayer FPS-e vélhetőleg konzolokra tart, legalábbis erre engednek következtetni a nemrég közzétett nyitott pozíciók a csapatnál.

Marvel's Avengers - így harcol Winter Soldier

Pár napon belül Bucky Barnes is csatlakozik a Marvel's Avengers hőseihez, így a Crystal Dynamics csapata most egy áttekintő videóban mutatja be, hogy mire kell számítanunk Amerika Kapitány régi harcostársától.

Máris 10 millió felett a Pokémon Scarlet & Violet

Nem lett zökkenőmentes a Pokémon Scarlet és Violet rajtja, ez azonban nem változtathat a tényen, hogy az új epizódok minden idők leggyorsabban fogyó Pokémon-játékai lettek.

Új halálanimációk is lesznek a The Callisto Protocol szezonbérletében

Nem sűrűn látunk olyat, hogy egy egyjátékos cím bizonyos animációit utólagos DLC formájában árulják a fejlesztők, Glen Schofield szerint azonban jelen esetben nagyon is jó okuk van erre.

Megérkezett az Epic Games Store legújabb ingyenes játéka

Elszaladt egy újabb hét, az Epic Games Store pedig előállt a legújabb ajándékával. A Star Wars-univerzum vadászpilótái már készülhetnek is a felszállásra!