Hírarchívum - 2022. november

Suda51 csapata is Alien-játékot készíthet?

A pletykák szerint a No More Heroes alkotói is zöld utat kaphattak egy Alien-játékra. Goichi Suda projektje a Dead Space- és a Resident Evil-játékokból vehet ihletet.

A szokásosnál több újdonságot hoz a Gran Turismo 7 legújabb frissítése

A megszokott három új autón és néhány új fotózási helyszínen kívül egy új pályát, valamint egy régóta várt új funkciót is hoz magával a Gran Turismo 7 legújabb frissítése.

A The Game Awardson jelenthetik be a Final Fantasy XVI megjelenési dátumát

Ugyan azt már eddig is lehetett tudni, hogy a Final Fantasy XVI 2023 nyarán érkezik majd, a pontos megjelenési dátummal még adós a Square Enix. Hamarosan azonban erre a kérdésre is választ kaphatunk.

A Sony gondozásában jelenik majd meg a Lost Soul Aside 2024-ben

Rég nem hallottunk a Devil May Cry-játékokat idéző, igen látványos akciójátékról, de most kiadóra lelt a Lost Soul Aside, ráadásul nem is akármilyenre!

Jobban fogyott a PC-s Marvel's Spider-Man: Miles Morales, mint a Sackboy és az Uncharted

A Sackboy: A Big Adventure és az Uncharted: Legacy of Thieves Collection PC-s változata nem hozta a kívánt számokat a Sony számára. Szerencséjükre a Marvel's Spider-Man: Miles Moralesre kíváncsibbak voltak a játékosok.

Ezt hozza majd a The Witcher 3 next-gen változata

Végre bemutatták a The Witcher 3 next-gen verzióját, megtudhattuk, hogy milyen új funkciókra és egyéb újításokra számíthatunk majd PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en.

Óriási rekordeladást produkált a God of War: Ragnarök

Két hete saját magunk is átélhetjük Kratos és Atreus legújabb kalandját a God of War: Ragnarökben, amely óriási rekordokat döntött meg már a megjelenés hetén.

Egy 200 dolláros játékcsomagot árult centekért a Microsoft

Egy árképzési hiba miatt 70 centért adták el a játékosoknak a Forza Horizon 4 és Forza Horizon 5 videójátékokat az összes DLC-vel együtt.

A Sony nem tervez PlayStation 6-ot kiadni 2027 előtt

A Sony legalább 2027-ig nem számít a következő generációs PlayStation érkezésére - derül ki egy Twitter-posztból, így kijelenthetjük, hogy a PS5 több mint hét évig maradhat talpon.

Már elérhető az Everspace 2 legújabb frissítése, az Ancient Rifts

Az Everspace 2 2021. január 19-én jelent meg Early Access-verzióban, amihez már elérhető az utolsó frissítés - jelentette be a fejlesztő Rockfish Games.