Hírarchívum - 2022. február

Kiderült a Sony Game Pass-kihívójának árazása?

A VentureBeat szakírója, Jeff Grubb a Grubbsnax műsorának legutóbbi adásában elárulta, nagyon közel van már a Project Spartacus kódnéven futó Game Pass-kihívó bemutatkozása, ráadásul az árazásról is vannak információi.

Vasárnap újabb Pokémon Presents érkezik

Vasárnap délután újabb bejelentésekre számíthatunk a Pokémonok világából. Mivel a hivatalos Pokémon-napon, vagyis a Red és Green születésnapján vetítik az előadást, biztos, hogy érdemes lesz odafigyelnünk.

Gran Turismo 7 - a szimuláció a valósággal szemben

Nem kell már sokat várnunk arra, hogy a pályára küldjük a Gran Turismo 7 fantasztikus aprólékossággal lemodellezett versenyjárgányait. Addig is itt egy újabb előzetes, amelyben a valósághoz mérhetjük a szimulátor látványvilágát.

DICE Awards 2022: Az It Takes Two az év játéka

Az Academy of Interactive Arts & Sciences idén a huszonötödik alkalommal rendezte meg a DICE Awards díjátadóját, ahol ezúttal is felsorakoztak az elmúlt év legnagyszerűbb játékai. Lássuk a nyerteseket!

Babylon's Fall - a hadviselés alapjai

Újabb kedvcsinálót kapott az egy hét múlva megjelenő Babylon's Fall. A PlatinumGames kooperatív akciójátékában alaposan ki kell ismernünk a hősünk arzenálját - ehhez nyújt gyorstalpalót a mai videó.

Egy kiváló JRPG az Epic Games Store ajándéka

Tegnap délután élesedett az Epic Games Store legfrissebb ingyenes játéka, amiről ezúttal sem érdemes lemaradni. Ezzel együtt megtudhattuk azt is, hogy egy rendhagyó ajándék vár ránk a jövő héten.

Bemutatkozott a MotoGP 22

Idén sem maradnak hoppon azok, akik két keréken szeretnék átélni a sebességmámort. Áprilisban gurul ki a Milestone garázsából a MotoGP 22, az első előzetes pedig máris megérkezett.

Free-to-play modellre vált a Knockout City

A Velan Studios két nagyon fontos változást jelentett be a Knockout City iránt érdeklődőknek: a játék júniustól free-to-play modellre vált, miközben az Electronic Arts is kiszáll a projekt mögül.

Elkészülhet a Fallout: New Vegas 2

Sajtóértesülések szerint most, hogy minden adott hozzá, a Microsoftnál már elkezdtek beszélgetni a Fallout: New Vegas várva-várt folytatásáról. Persze még nagyon képlékeny a dolog, ha meg is valósul a projekt, jó pár évet kell rá várnunk.

Frissítve: Íme, a márciusi Games with Gold-játékok

A Dealabsben lehet bízni, ha az ajándékjátékok szivárogtatásáról van szó, most például a Games with Gold márciusi játékairól hullott a lepel idő előtt. Lássuk hát, hogyan fest a következő hónap felhozatala!