Hírarchívum - 2022. február

Hivatalos: PlayStationre is megjelenik a The Ascent

A Curve Games hivatalosan is megerősítette a korábbi pletykákat, és valóban megjelenik PlayStation-konzolokra a The Ascent. Ráadásul már nem is kell sokat várnunk a premierre!

Áll a bál a Street Fighter 6 logója körül

A Street Fighter 6 logójával nem csak az a gáz, hogy rettenetesen néz ki, de mint kiderült, egy stockfotós oldalon 80 dollárért megvásárolható képet használtak fel alapanyagként hozzá.

Fejlesztőcsapatot vett a Nintendo

A Nintendo elnöke ugyan nemrég épp arról nyilatkozott, hogy nem szállnak be az iparágban zajló felvásárlási versenybe, most mégis egy fejlesztőcsapat bekebelezését jelentette be.

Bemutatkoznak a Chocobo GP pályái

A Final Fantasy karakterei kartkocsikba pattannak a Chocobo GP-ben, ami ismerős pályákat is felsorakoztat. A Nintendónak hála pontosabban is megismerhetünk néhány helyszínt, ami otthont ad a futamoknak.

Karakterposztereken a Halo-sorozat szereplői

A jövő hónapban eléri a Paramount+-t a Halo tévésorozatos adaptációja, amely új irányból közelíti meg Master Chief történetét. Vadonatúj posztereken vehetjük szemügyre azokat, akik részét képezik ennek a történetnek.

Csekkolhatod, melyik játékodat viszi a Steam Deck

Hamarosan megkezdik az első Steam Deckek kiszállítását, de a Valve máris elérhetővé tette azt a weboldalt, amelyen keresztül ellenőrízheted, hogy a Steam-könyvtárad tartalma mennyire kompatibilis a kézikonzollal.

Diablo: Immortal - továbbra is az idei start a terv

Befejeződött a Diablo: Immortal zárt bétatesztje, a Blizzard pedig összeszedte, milyen tanulságokat szűrt le belőle. A tapasztalatok alapján változtatásokat terveznek, és változatlanul idei megjelenéssel számolnak.

BioWare: az új Dragon Age a gyártás közepén jár

A BioWare, tartva magát ahhoz az elhatározásához, hogy szeretne minél többet kommunikálni a játékosokkal, tegnap blogbejegyzésben vette át, hogyan haladnak az új Dragon Age-játék munkálatai.

Gameplay-válogatást kapott a Shadow Warrior 3

Ha még nem csömörlöttél meg a Shadow Warrior 3 vérgőzős akcióitól, akkor a Flying Wild Hog által összeválogatott legújabb előzetes is ínyedre lesz. Lo Wang változatos fegyvertára és rémséges ellenfelei is megmutatkoznak.

Vadonatúj előzetesen a Warstride Challenges

Elrajtolt az év első Steam Next Festje, aminek a keretein belül közel 600 játék demója próbálható ki. Ezek között megtaláljátok a Warstride Challengest is, ami a Super Meat Boy, a Trackmania és a DOOM hármasának szerelemgyereke.