Hírarchívum - 2022. február

Rajtra kész a next-gen Assetto Corsa Competizione

Megérkezett az Assetto Corsa Competizione next-gen változatának utolsó előzetese, ami a holnap megjelenő PlayStation 5-ös és Xbox Series X/S-es áitratokat vezeti fel.

Folytatást kap az Uncharted-film?

A Deadline megszerezte a Sony Pictures Motion Picture Group elnökének, Tom Rothmannek a nemrég körbeküldött belső levelét, amiben nemcsak az Uncharted-film sikerét ecseteli a vezér, de el is hinti, hogy jöhetnek a folytatások.

Frissítve: Íme, a PS Plus márciusi felhozatala

Nagyon úgy néz ki, hogy a francia Dealabs megint idő előtt lerántotta a leplet a PlayStation Plus következő hónapban esedékes meglepetéseiről. Ezúttal két játékot említenek biztos befutónak, a szokásos harmadik cím kiléte egyelőre kérdéses.

1,5 milliárd dollárt termelt a mobilos Call of Duty

A Sensor Tower adatai szerint a Call of Duty: Mobile tavaly a tizennegyedik legtöbb bevételt termelő mobiljáték lett, és eddig már 1,5 milliárd dollárt harácsolt össze az App Store-on és a Google Playen keresztül.

Befutott a Horizon: Forbidden West első javítása

Megkapta a megjelenése utáni első javítását a Horizon: Forbidden West. A sebtapasz kisebb-nagyobb hibák mellett főleg grafikai jellegű hiányosságokat és problémákat igyekszik orvosolni.

Pazar gyűjtői kiadást kap az A Plague Tale: Requiem

A Focus Entertainment és az Asobo Studio megmutatta, mennyire gyönyörű gyűjtői kiadásra csaphatnak majd le a rajongók, ha megvásárolják majd az A Plague Tale: Requiemet, amiben folytatódnak Amicia és Hugo megpróbáltatásai.

Elhunyt Lippai László, Son Goku szinkronhangja

Hosszan tartó, súlyos betegség után, 62 éves korában elhunyt Lippai László színművész, akit leginkább a Dragon Ball főhőse, Son Goku és Matthew Broderick szinkronhangjaként ismerhettünk meg.

Guardians of the Galaxy - csalódott a Square Enix

Hiába a sok pozitív visszajelzés, úgy tűnik, a kasszáknál már nem teljesített megfelelően a tavalyi év egyik legnagyobb meglepetése, a Marvel's Guardians of the Galaxy. A Square Enix viszont azon van, hogy korrigálja a rossz rajtot.

Begurult a GRID Legends utolsó előzetese

Ugyan ez a hét az Elden Ringről fog szólni, azért a versenyjátékok szerelmesei is találnak majd maguknak megfelelő alternativát, hiszen hamarosan boltokba gördül a GRID-sorozat következő felvonása, a GRID Legends.

Anime-sorozatot kap a Nier: Automata

Igaznak bizonyultak a korábbi szóbeszédek, és a mai nap folyamán hivatalosan is megerősítést nyert, hogy tévés anime-sorozatot kap a Nier: Automata. Egy teaser trailert leszámítva egyelőre semmit nem tudni a projektről.